Survivor 4: ελληνοτουρκικός έρωτας στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου! Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

3 Ιουλίου 2021 09:40

Survivor 4: ελληνοτουρκικός έρωτας στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου! Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Μπορεί όλα τα βλέμματα να τα έχει τραβήξει το love story του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4. Αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι το μοναδικό ειδύλλιο που εμφανίστηκε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Στο Survivor 4 είχαμε και έναν ελληνοτουρκικό έρωτα! Ο οποίος μάλιστα εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει όπως λένε οι πληροφορίες.

Οι φήμες οργιάζουν λοιπόν τις τελευταίες ημέρες. Και θέλουν την Καρολίνα Καλύβα να έχει σχέση με παίκτη του τουρκικού Survivor, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο λόγος για τον Poyraz, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Aφού δεν ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην χώρα του είναι αρκετά δημοφιλής, αφού στο instagram έχει 353.000 followers.

Στην Ελλάδα οι φήμες θέλουν την Καρολίνα να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Poyraz. Kαι μάλιστα να έχουν δημιουργήσει σχέση.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς Έλληνες και Τούρκοι είχαν απολαύσει παρέα κάποια από τα μεγάλα έπαθλα του Survivor.

Ένα από αυτά ήταν και η επίσκεψη σε club όπου οι παίκτες διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα η Καρολίνα Καλύβα τον ακολούθησε στο instagram όπως και άλλους παίκτες από τουρκικό reality αλλά και την παραγωγή. Φυσικά, ο Poyraz της έκανε follow back και το μόνο που μένει είναι να δούμε κοινή τους φωτογραφία.