Η Σάκκαρη έδιωξε τον Τσιτσιπά! – «Δεν τον θέλω»

26 Αυγούστου 2019 09:15

Σάκκαρη Τσιτσιπάς

Μπορεί έως τώρα η μεταξύ τους σχέση να αποτελούσε ένα μυστήριο για τους περισσότερους, όμως τα πράγματα φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν: Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι ζευγάρι. Για την ακρίβεια δεν είναι πλέον ζευγάρι, καθώς εκείνη έδωσε τέλος στη σχέση τους…
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι δύο μέλη της νέας γενιάς του ελληνικού αθλητισμού που κάνουν περήφανη την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ο Στέφανος και η Μαρία περνούν συχνά χρόνο μαζί σε προπονήσεις για τα παγκόσμια τουρνουά και δείχνουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις. Ως αποτέλεσμα, εδώ και μήνες, τα ελληνικά και ξένα Μέσα θέλουν τους δύο αθλητές να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, ισχύει. ‘Η μάλλον ίσχυε, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, εκείνης κυρίως. Οι δύο τενίστες διαπρέπουν στις μεγάλες διοργανώσεις και περνούν πολλές ώρες μαζί. Σε αγώνες, προπονήσεις, ταξίδια. Ενώ δείχνει και εξαιρετική η σχέση τους, με τον 21χρονο να είναι αρκετά φιλικός και άνετος απέναντι στην 24χρονη. Η εμφάνισή του Στέφανου σε προπόνηση της Μαρίας Σάκκαρη στην Αγγλία κάτω από άκρα μυστικότητα, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Λίγες μέρες αργότερα, στο τουρνουά του Wimblendon, η 24χρονη τενίστρια έδωσε τέλος στις πολυσυζητημένες αυτές φήμες, ή τουλάχιστον προσπάθησε. Σε ερώτηση Άγγλου δημοσιογράφου σχετικά με τη σχέση τους, η τενίστρια απάντησε: «Όχι, δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρω τον Στέφανο από πολύ παλιά. Μπορούσες να διακρίνεις πως θα γίνει πολύ καλός από την ηλικία των 15-16». Πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει κάνει, ακόμα, κάποια δήλωση σχετικά με τη σχέση του με τη συμπατριώτισσα και συναθλήτριά του.

Σάκκαρη Τσιτσιπάς
Τότε οι πληροφορίες έλεγαν ότι οι δύο αθλητές ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, επειδή προτεραιότητά τους είναι οι προπονήσεις τους και οι επιδόσεις τους στο τένις και ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχει χώρος στη ζωή τους για ένα δημόσιο ειδύλλιο, το οποίο θα απορροφήσει την προσοχή τόσο των ίδιων όσο και των ΜΜΕ, κάτι που δεν θα ήταν καθόλου καλό για την καριέρα τους.
Όμως, η σχέση υπήρχε και το ήξεραν οι πάντες. Υπήρχε, μέχρι πριν από λίγες μέρες που η Μαρία Σάκκαρη, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, έδωσε συνοπτικά τέλος στη σχέση αυτή, καθώς αποφάσισε ότι δεν την καλύπτει πλέον και ότι την αποσπά από τα σημαντικά που γι’ αυτήν είναι οι προπονήσεις και οι αγώνες της. Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος δεν ήθελε να τελειώσει η σχέση και προσπάθησε να τη μεταπείσει. Όμως εκείνη ήταν ανένδοτη και του ξεκαθάρισε ότι το τέλος ανάμεσά τους είναι οριστικό και αμετάκλητο, εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους θέλει αυτή την εποχή να μείνει μόνη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μαρία Σάκκαρη αισθάνθηκε ότι όλη αυτή η δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα, έκανε κακό στην καριέρα της και ότι αυτή την εποχή δεν έχει περιθώριο για πράγματα που της αποσπούν την προσοχή, αλλά και την κάνουν επίκεντρο των σχολίων για εξωαγωνιστικούς λόγους.