Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν πιστός στις σχέσεις μου – Στους γάμους μου δεν θα το έλεγα τόσο»

4 Ιουλίου 2021 19:15

Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν πιστός στις σχέσεις μου - Στους γάμους μου δεν θα το έλεγα τόσο»

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν πιστός στις σχέσεις μου – Στους γάμους μου δεν θα το έλεγα τόσο»

«Ερωτεύτηκα την Αιμιλία Υψηλάντη και για αυτό άφησα την Θεσσαλονίκη και κατέβηκα στην Αθήνα. Υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από τον έρωτα; Ήθελα να είμαι με τις γυναίκες που ήθελα να είμαι. Με αυτές μάλλον ήμουν, οι άλλες δεν με ενδιέφεραν. Τα κατάφερνα σχεδόν πάντα. Τυφλώθηκα αρκετές φορές από έρωτα στη ζωή μου».

«Όσο ήμουν ερωτευμένος ήμουν πιστός στις σχέσεις μου. Στους γάμους μου δεν θα το έλεγα τόσο». Είπε στον Κώστα Τσουρό.

«Εγώ εκτίθεμαι διαρκώς. Δεν κρύβω τίποτα από την κοινή γνώμη. Δεν κρύβω τίποτα από την προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν σου επιτρέπει να έχεις μυστικά άρα οι άλλοι δεν έχουν να μάθουν κάτι για σένα. Τα έχω πει όλα. Ότι παίζω χαρτιά το ξέρει και η τελευταία πέτρα». Πρόσθεσε.

«Το κεφάλαιο Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν υπέροχο. Ένας μύθος. Πανέξυπνη, δοτική, επιθυμητή… Μια μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «είμαι η Αλίκη. Θέλεις να βρεθούμε; Θέλω να σε γνωρίσω πριν κάνουμε τη συνέντευξη». Πήγα να την γνωρίσω, όταν εγώ ήμουν με την Αιμιλία, την γνώρισα και μια μέρα με ρώτησε «Επάνω μου τι βρίσκεις ωραίο; Ποια είναι πιο όμορφη η Αιμιλία ή εγώ;». Και απάντησα, η Αιμιλία».

https://youtu.be/rtVBJj1f2cM