8 Λέξεις: λαμπερός γάμος για την όμορφη πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου – Όλες οι λεπτομέρειες (φωτογραφίες + βίντεο)

4 Ιουλίου 2021 14:35

Έρχεται γάμος… Ολυμπιακών διαστάσεων! Ο κούκλος Ολυμπιονίκης και η πανέμορφη ηθοποιός φορούν βέρα στο δεξί

8 Λέξεις: η πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της, Μιχάλη Μπούσια, χθες το απόγευμα.

8 Λέξεις: λαμπερός γάμος για την όμορφη πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου – Όλες οι λεπτομέρειες.

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους έζησαν το Σάββατο 3 Ιουλίου, η Κρίστη Παπαδοπούλου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Μιχάλης Μπούσιας. Αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Μετόχι Κύκκου. 

Το ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Αθήνα, έφτασε στην Κύπρο την Τετάρτη, 30 Ιουνίου για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία βγαίνοντας από τον ιερό ναό Αγίου Προκοπίου. Είναι έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα στην κοινή τους ζωή.

Λίγο πριν το Μυστήριο, έγινε το καθιερωμένο στόλισμα της νύφης στο πατρικό σπίτι της. Οι καλεσμένοι χόρεψαν και διασκέδασαν για το χαρμόσυνο γεγονός. Αφού τήρησαν όλα τα όμορφα γαμήλια έθιμα της Κύπρου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε βέβαια η γνωστή ηθοποιός στο κατάλευκο νυφικό της.

(με πληροφορίες από το ilovestyle.com και το showbiz.cyprustimes.com)