Ελένη Μενεγάκη: ποζάρει ανέμελη δίπλα στη θάλασσα στα Άχλα! Είναι ο παράδεισός της και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία (φωτογραφίες)

6 Ιουλίου 2021 09:00

Ελένη Μενεγάκη: έτσι «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της Ναταλίας Γερμανού τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Το iciao έχει όλο το παρασκήνιο

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην μαγευτική Άνδρο και τα όμορφα πλάνα από τις ξεκούραστες μέρες δεν σταματούν να έρχονται σε εμάς.

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει την όμορφη παραλία στην οποία βρίσκεται, αλλά αυτή την φορά εμφανίζεται αρκετά ανέμελη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια ξαπλωμένη στο χείλος της θάλασσας. Ενώ αγναντεύει το άπειρο γαλάζιο που ξεπροβάλει μπροστά της.

Από τη φωτογραφία δεν θα μπορούσε να λείπει μία ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή, το neon φόρεμα που έχει επιλέξει να φορέσει μετά τις βουτιές, κεντρίζει το μάτι. Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: “Λίγο μετά τις 8μμ στα Άχλα της Άνδρου!”.

Εκτός από τις διακοπές της, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει στο μυαλό της και τη νέα εκπομπή της στο Mega. Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το Μεγάλο Κανάλι.

Μάλιστα, η εκπομπή θα λέγεται πάλι Ελένη (σήμα κατατεθέν της Μενεγάκη). Ενώ σύντομα αναμένονται και οι ανακοινώσεις για τους συνεργάτες που θα την πλαισιώσουν.

https://www.instagram.com/p/CQ6c9HNrhtv/?utm_source=ig_web_copy_link