Ο μιντιάκιας: το μπάχαλο με τη Δούκισσα στον ΣΚΑΪ, η συνύπαρξη Τούνη, Παναγιώταρου, Αλεξανδράκη και η σιωπή της Ελευθερίου

8 Ιουλίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: το «όχι» της Μαλέσκου για τον Κατσούλη, η μεταγραφή της Χρηστίδου από τον Μουτσινά και οι ανακοινώσεις του Ατζούν για το Top Chef

Ένα μπάχαλο δημιουργήθηκε με το θέμα της παραμονής ή όχι της Δούκισσας Νομικού στον ΣΚΑΪ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι η εκπομπή Super Makeover θα κοβόταν από το κανάλι του Φαλήρου. Η αλήθεια είναι όμω διαφορετική. Το κανάλι θέλει την εκπομπή αλλά από άλλη ζώνη και σε άλλη μέρα (τα Σαββατοκύριακα;). Και φυσικά με άλλη παρουσιάστρια που αναζητείται.

Δούκισσα Νομικού: «Νιώθω δημιουργική σε όλα τα επίπεδα, νιώθω πλήρης»

Βέβαια το θέμα είναι τι θα γίνει με τη Δούκισσα Νομικού αφού έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. Θα δεχθεί να μείνει με το The Voice (χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο); Αναζητείται λύση, αν και η παρουσιάστρια έχει δείξει ότι δεν της αρέσει να κάθεται και να πληρώνεται. Το σίγουρο είναι ότι και σε περίπτωση διαζυγίου, αυτό θα γίνει φιλικά και χωρίς… κορώνες.

Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε σε ένα ριάλιτι τις Τούνη, Αλεξανδράκη, Παναγιώταρου και Καρύδα; Μην το αποκλείετε. Στον ΣΚΑΪ σκέφτονται σοβαρά να κάνουν το My Style Rocks All Star. Με τις πιο διάσημες παίκτριες που έχουν περάσει από το σόου. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά από τον Ατζούν όλα τα περιμένουμε.

Με αφορμή την παρουσία του τελευταίου στην Αθήνα για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, έγινε και μία πρώτη κουβέντα για το νέο συμβόλαιό του. Και όπως μου σφύριξε ένα πουλάκι, αν και ήταν λίγο αλμυρός ο Τούρκος, στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή με τους παροικούντες το Φάληρο.

Πολλοί απόρησαν με την ηρεμία της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη… χοντράδα του Τριαντάφυλλου για εκείνη και τον Αλέξη Παππά. Μήπως όλα έχουν την ερμηνεία τους όμως; Μήπως τελικά θα έρθει συνεργασία που προβλέπεται να είναι sold out; Και δεν χρειάζονται σκοτωμοί τώρα…

Ανατροπή με τη Νάντια Κοντογεώργη και το ΦλΕΡΤ. Ενώ όλα έδειχναν ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα έφευγε από τη Δημόσια Τηλεόραση τελικά μένει. Όχι στο Πρώτο Κανάλι, αφού τη θέση της θα πάρουν οι Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος, αλλά στην ΕΡΤ2. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η εκπομπή της να λέγεται ΦλΕΡΤ2.

Χάλασε τελικά η συμμετοχή του Δημήτρη Μοθωναίου με τις Άγριες μέλισσες, όπως αποκαλύπτει το nassosblog. Ενώ οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει αρκετά και όλα έδειχναν deal, τελικά οι επαφές δεν προχώρησαν. Επίσης, αναζητείται ακόμη η κατάλληλη προκειμένου να υποδυθεί τη γυναίκα του Ακύλα.