Κατερίνα Δημητρόγλου: μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να αγκαλιάσει την κορούλα της

10 Ιουλίου 2021 09:30

Κατερίνα Δημητρόγλου: μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να αγκαλιάσει την κορούλα της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Δημητρόγλου. Η αγαπημένη ηθοποιός μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέον από μέρα σε μέρα θα γίνει μανούλα.

Η Κατερίνα Δημητρόγλου πάντως συνεχίζει κανονικά τα μπάνια της. Και πριν από λίγες ώρες ανέβασε φωτογραφία στο instagram όπου ποζάρει με τον αγαπημένο της σύζυγο Γιώργο Κούρτη.

Βέβαια φορώντας το μπικίνι της, μας έδειχνε όλο υπερηφάνεια τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η ηθοποιός μετράει πλέον αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό που θα είναι κοριτσάκι.

«Και η αγωνία μου να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας μεγαλώνει. Τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά ζωηρούλα οπότε φαντάζομαι ανυπομονεί κ αυτή… Έχω αγαπήσει βέβαια την κοιλιτσα μου κ δε θα είναι εύκολο να την αποχωριστώ. Ανάμεικτα συναισθήματα.

Ζω πολύ όμορφες και μοναδικές στιγμές που μυρίζουν ΖΩΗ. Με όλη τη σημασία της λέξης. Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να το χαρείτε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Δημητρόγλου.

https://www.instagram.com/p/CRHUV1ZJOUv/?utm_source=ig_web_copy_link