Survivor 4: η εκδίκηση του Ατζούν σε Τζέιμς, Μπάρτζη και Άννα-Μαρία! Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της απόφασης-βόμβα

11 Ιουλίου 2021 09:40

Survivor 5: απίστευτη ανατροπή! Ο Ατζούν ρίχνει γέφυρες σε Τζέιμς και Μπάρτζη για να ξαναπάνε στον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor 4 θα μπορούσε να αποκαλεστεί και ως «βασίλειο της ίντριγκας». Κι αυτό γιατί οι έριδες ανάμεσα στους παίκτες ξεπέρασαν όσα συνέβησαν στα προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης. Επίσης, κάποιοι παίκτες δεν διστάζουν ακόμη κα σήμερα να τα βάζουν και με την παραγωγή αρκετές φορές. Καθώς οι αποφάσεις της ορισμένες φορές ήταν εξοργιστικές.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor 4 προσπάθησε να στηριχθεί κυρίως στην ίντριγκα και μετά σε όλα τα υπόλοιπα. Αρχικά δικαιώθηκε με την εκτόξευση της τηλεθέασης, αλλά μετά με τον καιρό είχε κουράσει. Πάντως κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για το ριάλιτι.

Με αυτό τον τρόπο, όμως, και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν πολύ έντονες. Υπήρχαν, όμως, και παίκτες που καταδίκασαν με τη στάση τους την προσπάθεια της παραγωγής να προκαλέσει όλα αυτά τα σκηνικά, για χάρη της τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου, οι οποίοι μέχρι και σήμερα δεν χάνουν την ευκαιρία να ρίξουν τα «πυρά» τους.

Survivor 4: οι τελικές αποφάσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το ριάλιτι επιβίωσης! Θα παίξει κανονικά του χρόνου ή θα μπει στο... ψυγείο;

Η επιθετική στάση του Τζέιμς στο Love it ή οι ηχρογραφήσεις του Μπάρτζη, με τον ίδιο και την Άννα Μαρία να τα βάζουν και αργότερα με την Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία απόδειξη. Οι τρεις του επιτίθενται διαρκώς, αλλά αυτό δεν μένει δίχως απάντηση από την παραγωγή.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το athensmagazine, ο Ατζούν βρήκε τον τρόπο μέσα από τα συμβόλαια να τους τιμωρήσει. Kαι, κάπως έτσι, οι τρεις παίκτες δεν έχουν πάρει ακέραιο το ποσό, που κέρδισαν με βάση τις εβδομάδες, που πέρασαν στο νησί. Κάπως έτσι, ο μισθός τους ήταν περιορισμένος, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει μια… μικρή εκδίκηση.