Ο Γιώργος Λιβάνης δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! Δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί της

12 Ιουλίου 2021 09:20

Ο Γιώργος Λιβάνης δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! Δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί της

H ίδια δήλωσε single θέλοντας να μας αποδείξει ότι δεν είναι με τον Σάκη Κατσούλη. Παρά τα όσα διαρρέονται, ακούγονται και παρά τις συνεχείς εξόδους τους μετά το τέλος του Survivor 4.

H σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο. Ένα σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες.

Η Μαριαλένα επίσης δεν έχει πει ποτέ ότι χώρισε τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Πάντως, η ατάκα της ότι είναι single μάλλον πήγαινε περισσότερο στη σχέση της με τον Λιβάνη.

Κι αυτό γιατί καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να μιλήσει με την πρώην παίκτρια του Survivor 4.

Πάντα κατά τις ίδιες πηγές η Μαριαλένα επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά εκείνος δεν της απάντησε ποτέ. Το ίδιο συνέβη και με τη μητέρα της που από την πρώτη στιγμή ήταν εναντίον της πιθανότητας επανασύνδεσης της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη.

Το κεφάλαιο Γιώργος Λιβάνης φαίνεται ότι έκλεισε οριστικά για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Άλλωστε κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο τραγουδιστής έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή του.

Αντίθετα το κεφάλαιο Σάκης Κατσούλης εξακολουθεί να παραμένει ανοικτό. Όσο κι αν οι δύο τους επιμένουν ότι η αγάπη τους εξακολουθεί να είναι δυνατή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.