Τζίνα Αλιμόνου: Υπέρκομψη και εντυπωσιακή παρακολούθησε παράσταση στην Επίδαυρο

27 Αυγούστου 2019 09:18

Τζίνα Αλιμόνου

Είναι γνωστό ότι η Τζίνα Αλιμόνου δεν απλώς μία πολύ όμορφη γυναίκα αλλά διαθέτει στυλ και κομψότητα όσο λίγες κυρίες διαθέτουν στην κοσμική Αθήνα. Πρόσφατα βρέθηκε στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησε τη θεατρική περφόρμανς «The thread». Πρόκειται για ένα δρώμενο που βασίζεται στο διάλογο του παρελθόντος με το παρόν. Από τη μία οι παραδοσιακοί Ελληνικοί χοροί που από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα μας φανερώνουν τη διαχρονία του Ελληνικού Πολιτισμού και από την άλλη ο σύγχρονος χορός. Δύο κόσμοι φαινομενικά αντίθετοι και ξένοι.
Ο κόσμος της παράδοσης που εκπροσωπεί τη σταθερότητα και την εξωστρέφεια και ο κόσμος της σύγχρονης κίνησης που εκπροσωπεί την αναζήτηση και τον εσώτερο κόσμο των ανθρώπων. Οι δύο «αταίριαστοι» δρόμοι εμφανίζονται επί σκηνής και πότε αντιδικούν, πότε συμπλέουν, πότε εκθέτουν τη διαφορετικότητά τους και πότε επιδιώκουν τη συνεννόηση.
Η ηθοποιός φόρεσε για την περίσταση αυτή ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι, κόκκινο πουά πουκάμισο και μπεζ πέδιλα, ενώ το πεντικιούρ και το κραγιόν της ήταν στην ίδια απόχρωση με το πουκάμισο.

Τζίνα Αλιμόνου