Γιώργος Τσαλίκης: «Είμαι περήφανος για σένα γιε μου» – Οι ευχές για τα γενέθλια του γιου του και το χαμένο κινητό

27 Αυγούστου 2019 14:41

Τσαλίκης

Τα 16 του έκλεισε ο γιος του Γιώργου και της Δώρας Τσαλίκη και οι δύο γονείς του έσπευσαν να του ευχηθούν μέσω των σόσιαλ μίντια. Ο τραγουδιστής ανέβασε μία παλιότερη φωτογραφία, όπου ο ίδιος έχει στην αγκαλιά του το γιο του σε μικρότερη ηλικία. Τη φωτογραφία συνοδεύει ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Δυσκολεύουν οι αγκαλιές στα 16 γιε μου, ε; Εδώ, στα 12 ήταν λίγο πιο εύκολο» σημειώνει αναφερόμενος στη φωτογραφία που όπως ομολογεί είναι πριν από τέσσερα χρόνια. «Σ’ αγαπάω τόσο πολύ… Είσαι τόσο καλό παιδί έχεις τέτοια καλοσύνη στην ψυχή σου… Είσαι πολύ ικανός .. είμαι περήφανος για σένα και εύχομαι η ζωή σου να είναι μόνο στο φως, στη χαρά, στην ευτυχία γιατί αυτό μόνο σου αξίζει! Πιστεύω σε σένα πολύ! Προχώρα δυνατά… Θα είμαι πάντα δίπλα σου! Να τα χιλιάσεις…» λέει κλείνοντας.

 

Η Δώρα επέλεξε μία κοντινή φωτογραφία του νεαρού που επικεντρώνεται στα υπέροχα μάτια του και έγραψε: «Να τα χιλιάσεις Μπιλακο μου , πρώτο μας καρδιοχτύπι».

 

Η έκκληση μέσω Instagram

Νωρίτερα, ο Γιώργος Τσαλίκης που βρίσκεται στη Μύκονο αυτές τις ημέρες, έκανε έκκληση στους θαυμαστές του. Όπως εξήγησε σε μια σειρά από Insta Stories άφησε το κινητό του σε ένα παγκάκι στον νησί και λίγο αργότερα διαπίστωσε πως κάποιος το πήρε και το απενεργοποίησε.
Ο τραγουδιστής κάλεσε τον άνθρωπο που το βρήκε να το αφήσει στο αστυνομικό τμήμα ή να του στείλει ένα μήνυμα, προσωπικά, προκειμένου να του πει πού μπορεί να παραλάβει το κινητό του. Όπως εξήγησε, η συσκευή είναι κλειδωμένη και έτσι του είναι άχρηστη, όμως σε αυτή έχει πολλές φωτογραφίες των παιδιών του που δεν έχει αποθηκευμένες πουθενά αλλού.