The Bachelor 2: άρχισαν τα όργανα! Αποχώρησε 19χρονη από το ριάλιτι γιατί ο Αλέξης Παππάς…

14 Ιουλίου 2021 08:10

The Bachelor 2: Η γκάφα με τη φωτογραφία του Εργένη που πρόδωσε το μυστικό! Δεν πέτυχε το κόλπο του Alpha

Άρχισαν τα όργανα για το The Bachelor 2; Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάντως την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι. Γεγονός που σίγουρα προκάλεσε προβληματισμό, αλλά η παραγωγή θεωρεί ότι δεν θα έχει συνέχεια.

Άλλωστε μέχρι στιγμής τα γυρίσματα του The Bachelor 2 κυλούσαν ομαλά και πιστεύεται ότι αυτή η… αναποδιά δεν θα επηρεάσει καθόλου το ριάλιτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, μία 19χρονη (από τη Ρόδο) ήταν εκείνη που αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο λόγος; Η διαφορά ηλικία που είχε με τον εργένη Αλέξη Παππά, όπως αποκαλύπτει το nassosblog.

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε η παραγωγή, αλλά αποτελεί μία πραγματικότητα για τον πανέμορφη γκριζομάλλη Αλέξη.

Πάντως, ο Παππάς είναι εκείνος που έχει κλέψει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις στο Bachelor. Υπηρετεί με μεγάλο επαγγελματισμό το σενάριο. Είναι πιο άμεσος αλλά και πιο σκληρός. Ακολουθεί κατά γράμμα το κόνσεπτ τπυ εξωτερικού, δείχνοντας εξαιρετικά διαβασμένος.

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επιβλητική παρουσία του στη βίλα που παρουσίασε το iciao. Και το κυριότερο δεν τρέχουν οι παραγωγοί στο μοντάζ. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συμβεί αρκετές φορές με τον Βασιλάκο πέρσι για να σώσουν τα επεισόδια.