Βόμβα-Λιάγκα θέλει να πυροδοτήσει το Open! Η σούπερ πρόταση στον παρουσιαστή και το δίλημμα για την επόμενη μέρα

14 Ιουλίου 2021 09:20

Βόμβα-Λιάγκα θέλει να πυροδοτήσει το Open! Η σούπερ πρόταση στον παρουσιαστή και το δίλημμα για την επόμενη μέρα

Είναι το Open έτοιμο να πυροδοτήσει βόμβα στην πρωινή ζώνη; Οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες οργιάζουν. Το κανάλι της Παιανίας έχει κάνει πολύ δυναμικό μπάσιμο για να κλείσει τον Γιώργο Λιάγκα.

O παρουσιαστής βρίσκεται στο στόχαστρο του Open που φαίνεται πως ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση. Προκειμένου να καλύψει τα κενά που άφησαν η Καινούργιου και η Χρηστίδου. Πιθανόν και οι Ράδιο Αρβύλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, δεν έμεινε μόνο στο φιλολογικό ενδιαφέρον. Αλλά έκανε μια πολύ καλή πρόταση, στον παρουσιαστή του πρωινού του ANT1, Γιώργο Λιάγκα.

Ο τελευταίος είχε υπογράψει στα μέσα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, συμβόλαιο για 6 μήνες με τον ANT1. Με οψιόν φυσικά για ανανέωση ενός ακόμα έτους. Ρήτρα λοιπόν πιθανότατα δεν υφίσταται για να χωρίσει τις δυο πλευρές. Παρά μόνο το “θέλω” του ίδιου να παραμείνει στο Πρωινό ή να αναλάβει την πρωινή ζώνη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Στη παρούσα φάση, όλα είναι ανοιχτά για το Πρωινό του ANT1. Υπάρχουν προσθαφαιρέσεις και όλα έδειχναν ότι το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά θα ήταν ακλόνητο.

Όμως οι τελευταίες πληροφορίες άλλα λένε. Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το σενάριο Γιώργος Λιάγκας, το Οpen ήδη έχει εναλλακτικές. Η μια είναι φυσικά η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποχώρησε από το STAR. Εκεί υπάρχει το εμπόδιο του ΑΝΤ1, πάντως λόγω Game of Chefs. Η δεύτερη είναι ήδη στον τηλεοπτικό αέρα. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη. Χωρίς να αποκλείεται πάντως νέα συνεργασία της με τον Λιαγκα…