Αποκάλυψη: χρυσή πρόταση του Ατζούν στον Ντάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο! Η προσπάθεια να σπάσει ο πάγος ανάμεσά τους

15 Ιουλίου 2021 08:20

Αποκάλυψη: χρυσή πρόταση του Ατζούν στον Ντάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο! Η προσπάθεια να σπάσει ο πάγος ανάμεσά τους

O Ατζούν Ιλιτζαλί τον θέλει σαν τρελός. Γι’ αυτό και οι πληροφορίες λένε ότι του έκανε χρυσή πρόταση προκειμένου να κάνει πάλι το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο. Ο Τούρκος παίζει τα ρέστα του και το δείχνει.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Ατζούν ήταν εκείνος που επιχείρησε να σπάσει τον πάγο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Με φόντο φυσικά το Survivor 5 και την All Star ομάδα των Διασήμων.

Ο Γιώργος Άγγελόπουλος άλλωστε είναι ο πιο γνωστός παίκτης που έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης.

Και το όνομά του είναι συνυφασμένο με το Survivor, την ώρα μάλιστα που το φαν κλαμπ του είναι πολύ μεγάλο.

Ο Τούρκος παραγωγός λέγεται ότι έκανε χρυσή πρόταση στον Ντάνο. Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι τέτοια πρόταση πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιον να την αρνηθεί.

Βέβαια, στην περίπτωση των δύο τους θα πρέπει να λιώσει ο πάγος που υπάρχει και να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Ο Αγγελόπουλος δεν κρύβει την πίκρα του από τη στάση του Ατζούν να μην τον υπολογίσει για παρουσιαστή του Survivor 4. Και θεώρησε υποτιμητική την πρόταση να αναλάβει μόνο την παρουσίαση των αγωνισμάτων.

Από τότε υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά τους. Και ο Τούρκος είπε να τον σπάσει με τη σούπερ πρόταση που κατέθεσς. Την οποία πάντως ακόμη δεν έχει αποδεχθεί ο Ντάνος.