Άγριες μέλισσες spoiler: έρχεται χωρισμός-βόμβα Ελένης και Λάμπρου; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

15 Ιουλίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: έρχεται χωρισμός-βόμβα Ελένης και Λάμπρου; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Όλοι περιμένουν με αγωνία την έναρξη των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου στις Άγριες μέλισσες στις 20 Ιουλίου. Ένας κύκλος που μας ταξιδεύει στην εποχή της δικτατορίας και θα χαρακτηρίζεται από τις συνεχείς ανατροπές.

Μάλιστα μία από αυτές θα μας καθηλώσει, όπως λένε τα spoiler για τον τρίτο κύκλο της σειράς. Λέτε να δούμε χωρισμό της Ελένης και του Λάμπρου στις Άγριες μέλισσες; Είναι πολύ πιθανό αν πιστέψουμε τη φημολογία που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες.

Τα spoilers κάνουν λόγο για εξορία του Λάμπρου στη Λέρο λόγω των πολιτικών πεποιθήσεών του. Βέβαια αυτό είναι έργο του Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τις αδελφές Σταμίρη για τον θάνατο του αδελφού του. Και ο Λάμπρος για εκείνον αποτελεί εύκολο θύμα.

Από την άλλη εμφανίζεται και ο Ζάχος ο οποίος είχε αρραβωνιαστεί παλιά την Ελένη. Και εξακολουθεί να έχει αισθήματα για εκείνη. Ο Λάμπρος και ο Ζάχος ενώ έχουν καλές σχέσεις θα έρθουν σε ρήξη.

Και δεν αποκλείεται η ρήξη αυτή να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Ο Λάμπρος έρχεται σε ρήξη και με την Ελένη. Και μάλιστα είναι τέτοια που τους οδηγεί στον χωρισμό. Ενώ όλοι νομίζουν ότι ο χωρισμός θα είναι προσωρινός, μην αποκλείσετε να γίνει η (δυσάρεστη) έκπληξη. Και ο χωρισμός να είναι οριστικός.

Αυτό ακούγεται πάρα πολύ έντονα τελευταία. Όσο κι αν ο έρωτας του Λάμπρου και της Ελένης έχει αποδείξει ότι είναι πάρα πολύ δυνατός. Και ξέρει να τα κερδίζει όλα.