Άγριες μέλισσες spoiler: φοβάται για τη ζωή του ο Τόλιας! Τι κάνει και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση

16 Ιουλίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: φοβάται για τη ζωή του ο Τόλιας! Τι κάνει και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση

Στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες το Διαφάνι θα μοιραστεί στα δύο. Από τη μία πλευρά θα είναι όλοι όσοι θα υποστηρίζουν τη νέα πολιτική κατάσταση. Ενώ από την άλλη θα είναι όσοι μάχονται, επιλέγοντας την επανάσταση.

Ο Περικλής Τόλιας θα είναι ένας από τους κατοίκους του χωριού που θα διχάσει αρκετά το κοινό στις Άγριες μέλισσες.

Ο ίδιος έχει μετανιώσει πραγματικά για τα λάθη που έκανε ειδικά στον πρώτο κύκλο και άλλαξε πολύ.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Πλαΐνης, ο Τόλιας δεν θα είναι μέρος της Χούντας. Αντίθετα, θα κοιτάξει να προστατεύσει τους συγχωριανούς του, παλεύοντας για το καλό όλων.

Λόγω της θέσης του στο Διαφάνι, θα έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Θα πιεστεί από τους ανωτέρους του και θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Ο Χρήστος Πλαΐνης δήλωσε πως ο χαρακτήρας που έχει ο Τόλιας είναι λίγο περίεργος στις Άγριες Μέλισσες και για αυτό θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους συμπολίτες του, οι εντάσεις, όμως, δε θα σταματήσουν στο Διαφάνι.

Ο ίδιος θα βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση, όπως ακριβώς και ο Άγγελος, ο γαμπρός του. Το σημαντικότερο; Μόνιμα θα ζουν με τον φόβο και τον κίνδυνο πως θα χάσουν τη ζωή τους, ή θα εξοριστούν.