Ο Παύλος Χαϊκάλης σε απίστευτη φόρμα, πιο αδυνατισμένος από ποτέ

28 Αυγούστου 2019 13:32

Παύλος Χαϊκάλης

Μόλις πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός σε μία ειλικρινή εξομολόγηση, μιλούσε για τη θλίψη που βιώνει εξαιτίας του χωρισμού του με την πρώην σύζυγό του Μαρία Λύκου. Το τελευταίο διάστημα όμως τον βλέπουμε να ανακτά τις ισορροπίες του ενώ η εμφάνισή του είναι πολύ αλλαγμένη καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά και δείχνει ανανεωμένος και κομψός.

Παύλος Χαϊκάλης

Όταν είχε ερωτηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη αν τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού (κιλά, ύψος) τον οδηγούν στους ρόλους που θα υποδυθεί, είχε απαντήσει:
«Η φύση… Γελάς με την εμφάνιση κάποιου γιατί έχει μια δυσμορφία επάνω του. Η ασχήμια… της Βασιλειάδου, το ύψος του Ρίζου… Από κάτω, όμως, υποκριτικά, τι υπήρχε; Ο ηθοποιός παλεύει και χτίζει ρόλους. Η κωμικότητα δεν βγαίνει από την εμφάνιση, αλλά από το πόσο υποστηρίζεις μια κατάσταση. Η κωμική κατάσταση συνυπάρχει με τη δραματική σε οποιαδήποτε μορφή στη ζωή μας».

Παύλος Χαϊκάλης

Αυτή την περίοδο, ο Παύλος Χαϊκάλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» όπου τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός μαζί με την Τάνια Τρύπη και τις κόρες της, όπως και με τον Αντύπα, όπου βλέπουμε τη διαφορά στην εμφάνισή του.