Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πιο κομψή της εμφάνιση στην Επίδαυρο

28 Αυγούστου 2019 15:50

Μπόμπα

Αυτή τη φορά η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκλεψε τις εντυπώσεις με τα αποκαλυπτικά μαγιό της ή με τις τέλειες σωματικές της αναλογίες, αλλά έκανε την έκπληξη και επέλεξε για να πάει στο Θέατρο της Επιδαύρου ένα υπέρκομψο φόρεμα.

Μπόμπα
Βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο μαζί με το σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και τους κουμπάρους τους Μαρίνα Βενρίκου και Μίλτο Καμπουρίδη για να παρακολουθήσουν την παράσταση «The Thread», η οποία μετά την επιτυχημένη παγκόσμια πρώτη στη Μέκκα του χορού, το Sadler’s Wells του Λονδίνου, ήρθε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η πρωτότυπη μουσική ανήκει στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, ενώ τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία υπογράφει ο Ράσελ Μάλιφαντ. Τα κοστούμια είναι της σχεδιάστριας μόδας Μαίρης Κατράντζου, και οι φωτισμοί του Μάικλ Χαλς.
Φυσικά, η παρέα των Τανιμανίδη-Μπόμπα-Βερνίκου-Καμπουρίδη φρόντισε και για τα «αναγκαία» στιγμιότυπα στα social media με τις εντυπώσεις να κλέβει η Χριστίνα Μπόμπα. Με ένα εντυπωσιακό slip dress στο χρώμα της άμμου, με βαθύ ντεκολτέ, συνδυασμένο με απλά δερμάτινα πέδιλα, ήταν τόσο σικάτη όσο ποτέ άλλοτε.

Μπόμπα
Οι αναρτήσεις της παρέας των Τανιμανίδη-Μπόμπα-Καμπουρίδη-Βερνίκου, πάντως, ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακές: