Γιώργος Αγγελόπουλος: έχει τον Ατζούν στο περίμενε για το Survivor και απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σκιάθο (φωτογραφίες)

17 Ιουλίου 2021 08:20

Γιατί ο Ντάνος «ρίχνει πόρτα» στον Ατζούν! H άγνωστη κόντρα τους και ο… Λιανός

O Ατζούν τον θέλει σαν τρελός για το Survivor 5 ως το πρώτο όνομα της All Star ομάδας των Διασήμων, αλλά εκείνος έχει ακόμη τον Τούρκο στο περίμενε. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος συνδυάζει διακοπές και δουλειά στο νησί του τη Σκιάθο.

Άλλωστε, το καλοκαίρι του πάντα είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με τη Σκιάθο και φέτος δεν θα αποτελούσε εξαίρεση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει όλα όσα του αρέσουν, όπως water sports και βουτιές στη θάλασσα. Και δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα να απαντήσει στην πρόταση του Ατζούν. Ο οποίος δικαιολογημένα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

O Ντάνος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που αποδεικνύεται από τη φυσική κατάσταση και τους κοιλιακούς του. Και αυτό μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Όσο για την πρόταση του Τούρκου για το Survivor 5, πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να την αποδεχθεί. Άσχετα αν δεν έχει απαντήσει ακόμη. Τον ενδιαφέρει περισσότερο η πρόταση που έχει για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

Αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, ή αν καθυστερήσει και πάει για του χρόνου τότε ο Ατζούν θα έχει αρκετές πιθανότητες. Τώρα όμως δεν δείχνει να είναι ο Άγιος Δομίνικος στην κορυφή των επιλογών του.