Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μιλά για όλα «Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και να άρπαξε την καρδιά μου»

17 Ιουλίου 2021 12:15

Δολοφονία Καρολάιν: τηλεοπτικά δίκτυα στην Αγγλία θέλουν να την κάνουν ταινία!

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφόνησε ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Daily Mail.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μιλά για όλα «Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και να άρπαξε την καρδιά μου».

«Η παρηγοριά που μας προσφέρει η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι, είναι ένας παράγοντας μετριασμού σε όλη αυτή την τραγική υπόθεση. Όμως, δεν είμαι νέος και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην μπορώ να φροντίσω τη Λυδία εκείνα τα χρόνια που θα χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα, είναι να δώσω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου».

«Για τη Σούζαν, οι σκέψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν είναι πολύ επώδυνες. Σε αντίθεση με εμένα, φαίνεται να έχει κλείσει το μυαλό της σε όλα και τώρα επικεντρώνεται πλήρως στην ανατροφή της Λυδίας. Δεν διαβάζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ούτε ακούει τις ειδήσεις. Τα έχει αποκλείσει όλα». Είπε για το πως νιώθουν εκείνος και η σύζυγός του μετά τη δολοφονία και την ομολογία του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Για την μητέρα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της κόρης του είπε:

«Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του Μπάμπη, ιδιαίτερα με τη μητέρα του. Τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα και ρωτάει για τη Λυδία και, φυσικά, είναι αρκετά ελεύθερη να την επισκεφθεί όποτε το επιλέξει. Ωστόσο, την γνωρίζουν στο νησί και τα συναισθήματα όλων είναι ακόμη έντονα και ανάμεικτα. Δεν φταίει, αλλά φαίνεται να κουβαλά τις αμαρτίες του γιου της».

Γλυκά Νερά: «Η ζωούλα της μικρής Λυδίας δεν θα είναι στρωμένη με λουλούδια»

Ο τρόπος με τον οποίο έμαθαν για το τραγικό γεγονός

«Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό μας, όταν άρχισαν να μας χτυπούν δυνατά τη μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Πολλοί από τους Έλληνες φίλους μας είχαν έρθει και ήταν πολύ λυπημένοι. Στην αρχή ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι μας έλεγαν, αλλά τελικά τα κατανοήσαμε. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και να άρπαξε ην καρδιά μου. Έκτοτε ήμουν σχεδόν παράλυτος. Η Σούζαν κανόνισε αμέσως να πάει στην Αθήνα και εγώ έμεινα εδώ με τον αδερφό της. Θυμάμαι ακόμη έναν τεράστιο άντρα να κάθεται απέναντί μου, να τρέχουν δάκρυα από το πρόσωπό του και να λέει “Μπάσταρδοι, μπάσταρδοι”. Τότε νομίζαμε πως η Καρολάιν δολοφονήθηκε από ληστές.

Δεν θέλω να υποθέσω τι κίνητρο είχε, αυτό πρέπει να καθορίσει η αστυνομία. Θέλω μόνο δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου που σκοτώθηκε με μια δειλή πράξη. Ο Μπάμπης ήξερε ότι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει. Ήταν νεαρή, δυνατή και είχε γνώσεις kickbox, οπότε αποφάσισε να βγάλει την κάρτα μνήμης από το εσωτερικό σύστημα CCTV και να την πνίξει στον ύπνο της. Φαντάζομαι ότι θα έχει πολλές στιγμές να εξηγήσει πώς την σκότωσε στους άλλους δολοφόνους με τους οποίους κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, που φημολογείται ότι είναι από τις χειρότερες φυλακές στην Ευρώπη».