Αντελίνα Βαρθακούρη: αυτή θα είναι η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν! Έχουμε όλο το ρεπορτάζ

19 Ιουλίου 2021 09:20

Αντελίνα Βαρθακούρη: αυτή θα είναι η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν! Έχουμε όλο το ρεπορτάζ

Είναι από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στο τηλεοπτικό παζάρι του καλοκαιριού. Μπορεί να είπε ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΣΚΑΪ. Αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι δεδομένο για την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε οn camera και είπε ότι παραμένει στο κανάλι του Φαλήρου. «Μπορώ να σου πω ότι του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΙ. Έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο είναι για ένα χρόνο ακόμα. Τιμώ το συμβόλαιό μου.

Ο ΣΚΑΙ τιμά τη συνεργασία μας. Το κανάλι πρέπει να τα πει αυτά, αλλά εγώ μπορώ να σου δώσω ένα τυράκι ότι μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού χθες, θα έρθουν πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα καινούργια που έχω πολύ μεγάλο κέφι και μεράκι να τα υπηρετήσω».

Σύμφωνα με την εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται, η Αντελίνα προοριζόταν για μία εκπομπή -όχι ζωντανή- με επίκεντρο τις τοποθετήσεις προϊόντων.

Φαίνεται πως η δύο πλευρές συμφώνησαν σε μία μέση λύση, με την ίδια να υπόσχεται στους τηλεθεατές πως θα τη δούμε σε κάτι πολύ όμορφο και ενδιαφέρον. Όσο για τον Χάρη Βαρθακούρη; Όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν θα τον δούμε σε κάτι παρόμοιο τη νέα σεζόν.

Τη μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου αναμένεται να αναλάβουν όπως έχουμε αποκαλύψει οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα.

Απομένει ένα κρίσιμο ραντεβού με τον ΣΚΑΪ για να οριστικοποιηθεί τι μέλλει γενέσθαι με την Αντελίνα. Πάντως, αν δεν θρεθεί λύση (πράγμα δύσκολο) θα αφήσει ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας με το Open. Που ψάχνει ακόμη ποια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.