Ο μιντιάκιας: ο αντικαταστάτης του Ουγγαρέζου στο Πρωινό, το κόνσεπτ για την Μπεκατώρου και ένας νέος έρωτας στα παρασκήνια των γυρισμάτων

19 Ιουλίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: το «όχι» της Μαλέσκου για τον Κατσούλη, η μεταγραφή της Χρηστίδου από τον Μουτσινά και οι ανακοινώσεις του Ατζούν για το Top Chef

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό; Ακούγεται πολύ έντονα τελευταία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνδέεται με μεγάλη φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα. Επίσης, να σημειώσουμε ότι παρά τις δυσκολίες, παίζει ακόμη το όνομα του Γρηγόρη Μπάκα.

Μαρία Μπεκατώρου: αυτό θα είναι το δεύτερο σόου που θα παρουσιάσει στο Mega μετά το The Chase! Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Η Μαρία Μπεκατώρου περιμένει τον άλλο μήνα τις επίσημες ανακοινώσεις του Mega για τη μεταγραφή της. Η παρουσιάστρια δεν θα αναλάβει την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, όπως είχε διαρρεύσει μέχρι τώρα. Θα παρουσιάσει ένα σόου που θα ανακοινωθεί μαζί με τη μεταγραφή.

Μεταγραφή είχαμε πάντως από το Masterchef στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Στέργιο Νένε που όλοι θυμόμαστε ως… ηνοχόο στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Ανέλαβε ήδη δράση πίσω από τις κάμερες. Και δεν θα είναι η μοναδική πίσω από τις κάμερες της Φάρμας.

Μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί η πρώτη κλακέτα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ Σε ξένα χέρια. Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη. Να θυμίσουμε ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ρένια Λουιζίδου και Βάσω Λασκαράκη.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πάντως στη Σκοτεινή Θάλασσα, τη νέα αστυνομική σειρά του Mega. Το κανάλι ποντάρει και στην υπόθεση και στο καστ. Οι Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές.

Σε ποια νέα σειρά που περιμένουμε πώς και πώς λέγεται ότι αναπτύχθηκε φλογερό ειδύλλιο; Μάλιστα οι πρωταγωνιστές του ειδυλλίου είναι και νέοι και κούκλοι. Ενώ παίζουν και τους ερωτευμένους στη σειρά. Και τον ακολουθούν και στη ζωή όπως φαίνεται.

Στο τραπέζι των συζητήσεων τόσο του ΑΝΤ1 όσο και του Star βρίσκεται το ριάλιτι «Pekin Express». Τα στελέχη των δύο καναλιών εξετάζουν προσεκτικά το όλο πρότζεκτ. Tο οποίο αν τελικά προχωρήσει προορίζεται για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Kαθώς χρειάζεται να προηγηθεί αρκετή δουλειά για να μπορέσει να βγει στον αέρα.