Έγκλημα στη Φολέγανδρο: σε βαρύ κλίμα η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου – Συγκλονίζει το γράμμα του θείου της

19 Ιουλίου 2021 22:15

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: σε βαρύ κλίμα η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου - Συγκλονίζει το γράμμα του θείου της

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Βαρύ το κλίμα στο Βέλο Κορινθίας. Πένθος για όλη την κοινότητα, αφού σήμερα συνόδευσαν στο τελευταίο της ταξίδι την 26χρονη φαρμακοποιό Γαρυφαλλιά Ψαράκου.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: σε βαρύ κλίμα η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου – Συγκλονίζει το γράμμα του θείου της.

Η άτυχη κοπέλα έμελλε να πάει με τον δολοφόνο της για διακοπές στη Φολέγανδρο και να χάσει τη ζωή της από την εγκληματική του πράξη.

Ο θείος της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου συγκλόνισε με ένα γράμμα. Με αυτό αποχαιρετά την άτυχη κοπέλα και προσπαθεί να  δώσει κουράγιο και τους γονείς της.

Μεταξύ των άλλων γράφει «καλό ταξίδι Γαρυφαλλίτσα μας στη γειτονιά των Αγγέλων».

Ο ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου, στο Βέλο Κορινθίας γέμισε το απόγευμα της Δευτέρας από φίλους και συγγενείς που ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο στην Γαρυφαλλιά.

Τη σορό συνόδευσαν λευκά μπαλόνια στον ουρανό σε μια κίνηση αποχαιρετισμού.

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά κηδεύτηκε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Αφού ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε αποφάσισε να τη χτυπήσει και να την σπρώξει στα βράχια. Με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Ο δράστης την άφησε αβοήθητη να πνιγεί ακόμη κι όταν διαπίστωσε πως ήταν ακόμη ζωντανή αλλά αναίσθητη μέσα στη θάλασσα κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Φολέγανδρο.