Μπέτυ Μαγγίρα: έτσι έγινε η μεγάλη ανατροπή και παίρνει τη θέση της Καινούργιου στο Open! Γιατί την επέλεξαν τα στελέχη του σταθμού για καθημερινό πρωινό

20 Ιουλίου 2021 08:20

Μπέτυ Μαγγίρα: έτσι έγινε η μεγάλη ανατροπή και παίρνει τη θέση της Καινούργιου στο Open! Γιατί την επέλεξαν τα στελέχη του σταθμού για καθημερινό πρωινό

Τελικά το Open έκανε την έκπληξη με την αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καινούργιου. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε, στο κανάλι έβαλαν κάτω τις εναλλακτικές λύσεις.

Και στο Open θέλησαν να αιφνιδιάσουν για μία ακόμη φορά, αφού το όνομα που επιλέχθηκε είχε κάνει συζητήσεις για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο λόγος για την Μπέτυ Μαγγίρα, αφού σε εκείνη πέφτει ο κλήρος να αναλάβει την καθημερινή πρωινή ζώνη του καναλιού.

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με την Κατερίνα Καινούργιου το οποίο θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, ο σταθμός μελέτησε όλες τις κινήσεις του. Προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο κενό που αφήνει η παρουσιάστρια.

Και τελικά έκανε την ανατροπή. Η Μαγγίρα συζητούσε για να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου αντί για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Παράλληλα μιλούσε και για την παρουσίαση ενός σόου.

Τo Open τελικά της πρότεινε να αναλάβει το καθημερινό πρωινό κι εκείνη απάντησε θετικά σε αυτήν την πρόκληση.

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο τελευταίο Your Face Sounds Familiar η Μπέττυ θα επιστρέψει μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν στελέχη του καναλιού δεν θέλουν η καινούργια εκπομπή τους να ακολουθήσει τη «γραμμή» των πρωινών καθημερινών εκπομπών. Αλλά να δώσουν… χαρά στους τηλεθεατές και γι’ αυτό επέλεξαν τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται στο πλευρό της να δούμε και τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη. Ο οποίος πέρασε από οντισιόν και τα πήγε περίφημα.