Άγριες μέλισσες: έτοιμες άλλες δύο μεταγραφές βόμβες μετά τον Παπασπηλιόπουλο! Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ

21 Ιουλίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες: αυτή κι αν είναι έκπληξη! Η μεγάλη επιστροφή στη σειρά είναι γεγονός (φωτογραφίες)

O Αιμίλιος Χειλάκης ήταν η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες. Ακολουθεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ο οποίος έδωσε τα χέρια με την παραγωγή. Και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν το τρίτο χτύπημα της σειράς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον εκδότη μίας εφημερίδας στη Λάρισα. Ένας ρόλος κομβικός αφού μιλάμε για την εποχή της δικτατορίας. Ο Παπασπηλιόπουλος, όπως σας αποκαλύψαμε και χθες τα έχει βρει σε όλα με την παραγωγή.

Αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές μεταγραφές στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έρχονται δύο ακόμη τηλεοπτικές βόμβες που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Η πρώτη αφορά τον ρόλο της συζύγου του Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιου Χειλάκη).  Η πρόταση που έγινε στη Μαρία Ναυπλιώτου (παρά την άρνηση της τελευταίας) δείχνει ότι η παραγωγή είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Και αυτό αποδεικνύεται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμη να πει το ναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η σύζυγος του Ακύλα Μεγαρίτη, κρύβει τη δική της ιστορία και έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Όμως τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται…

Αυτός ο ρόλος θα μας απασχολήσει πάρα πολύ, καθώς η ίδια γνωρίζει πολλά ενώ τον πραγματικό εσωτερικό της κόσμο δεν τον γνωρίζει κανείς.

Σε εκκρεμότητα ήταν και ο ρόλος του παλιού αρραβωνιαστικού της Ελένης, του Ζάχου. Αλλά κι εκεί ετοιμάζεται κίνηση ματ. Αφού ένα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία βρίσκεται ο Νίκος Κουρής.

Με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ο Ζάχος οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά. Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο.

Όταν όμως ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι.