Αγγελική: έρχεται κι άλλο baby boom μετά τη Νάντια Μπουλέ! Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

21 Ιουλίου 2021 12:30

Αγγελική: έρχεται κι άλλο baby boom μετά τη Νάντια Μπουλέ! Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική που προβλήθηκε με επιτυχία στον Alpha πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Κι αυτό γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα, αφού περιμένει το πρώτο της παιδί. Μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Μετά τη Νάντια Μπουλέ που έγινε πριν λίγες μέρες μητέρα ακόμα μία ηθοποιός από τη σειρά, Αγγελική αναμένεται σύντομα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!

Ο λόγος για τη Ναταλία Δήμου, την τηλεοπτική αδερφή της Αγγελικής. Ο γάμος της πανέμορφης και ταλαντούχας ηθοποιού είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου. Σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη!

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία πρόπερσι και ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού! Έτσι, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο, έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του!

Η Ναταλία Δήμου είχε αποκαλύψει το ευχάριστο γεγονός στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Η ηθοποιός τότε είχε ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου», κρατώντας την όμορφη και ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα.