Στέφανος Τσιτσιπάς: η σπάνια εξομολόγηση για τον Ολυμπιονίκη παππού του (βίντεο)

22 Ιουλίου 2021 19:15

Στέφανος Τσιτσιπάς: η σπάνια εξομολόγηση για τον Ολυμπιονίκη παππού του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε στον Γιώργο Καπουτζίδη στην εκπομπή Ο δρόμος για το Τόκιο, πως ο παππούς του από την μεριά της μητέρας του ήταν Ολυμπιονίκης. Μάλιστα είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης ενάντια στην Βραζιλία όταν έπαιζε κι ο Πελέ.

Στέφανος Τσιτσιπάς: η σπάνια εξομολόγηση για τον Ολυμπιονίκη παππού του.

Ο Ολυμπιονίκης παππούς

«Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος, το οποίο ωστόσο δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσω γιατί απεβίωσε σχετικά νέος. Ήταν ένας αθλητής που είχε πολύ σεβασμό στη χώρα του. Είναι στους Hall of Fame της Σοβιετικής Ένωσης στο ποδόσφαιρο. Από ότι ξέρω ήταν ενάντια στη Βραζιλία στον τελικό στη Μελβούρνη, η οποία Βραζιλία είχε και τον Πελέ μέσα στην ομάδα της, κάτι το οποίο το κάνει πολύ ξεχωριστό για εκείνον»

Η σχέση του με τον πατέρα του

«Είναι μέντορας. Ξεκινήσαμε μαζί από πολύ μικρή ηλικία. Φυσικά αυτή η διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Υπήρξαν δυσκολίες, δεν έρχεται τίποτα εύκολα. Για εμένα ήταν η μεγαλύτερή μου υποστήριξη το ότι είχα τον πατέρα μου εκεί, στις δύσκολες στιγμές τις οποίες έπρεπε να περάσω. Ήταν ο “τοίχος” μου στις δύσκολες στιγμές, μου υπενθύμιζε συνέχεια το τι διαφορετικό έχω σαν αθλητής. Έχουμε μια τρομερή σχέση, περνάμε καλά, εντός και εκτός γηπέδου. Πολλές φορές υπάρχουν μάχες και του αντιμιλάω αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτά. Είναι δύσκολο να δω τον εαυτό μου χωρίς τον πατέρα μου».