Ο μιντιάκιας: ο εκνευρισμός της Νικολούλη, τα εμπόδια για το All Star Μasterchef και οι τρεις σίγουροι για τις Άγριες μέλισσες

23 Ιουλίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: το «όχι» της Μαλέσκου για τον Κατσούλη, η μεταγραφή της Χρηστίδου από τον Μουτσινά και οι ανακοινώσεις του Ατζούν για το Top Chef

Μπορεί στο μυαλό των ανθρώπων του Star να είναι το All Star Masterchef, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Γιατί οι νικητές των προηγούμενων ριάλιτι μαγειρικής δεν είναι διαθέσιμοι. Και τι All Star να κάνεις όταν για παράδειγμα θα έχεις σίγουρη μόνο τη Μαργαρίτα; Κι αυτό παίζεται. Εκτός αν κλείσουν άλλοι που πέρασαν αλλά δεν νίκησαν.

Αγγελική Νικολούλη: η επίσημη ανακοίνωση του Mega

Δεν βάζουμε και το χέρι μας στο Ευαγγέλιο ότι το διαζύγιο της Αγγελικής Νικολούλη με τον Alpha ήταν και τόσο βελούδινο. Επισήμως χώρισαν πολύ φιλικά, αφού η Ελληνίδα Μις Μαρπλ συνεχίζει στο Mega. Ανεπισήμως όμως η παρουσιάστρια εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένη από το πρώην κανάλι της.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο σταθμός επιχείρησε να κρατήσει τους συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη. Και υποσχέθηκε πολλά ποντάροντας στη σιγουριά του Alpha. Αυτό η «Μις Μαρπλ» το θεώρησε χτύπημα κάτω από τη μέση. Άσχετα αν οι συνεργάτες της θα την ακολουθήσουν.

Άγριες Μέλισσες: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εισβάλλει στην σειρά του ΑΝΤ1

Επειδή πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες τα deals στις Άγριες μέλισσες είναι οριστικά. Και ο Νίκος Κουρής και η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Η μοναδική εκκρεμότητα λένε ότι είναι του Παναγιώττη Μπουγιούρη αλλά και αυτή θα τακτοποιηθεί.

Κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν ότι το θέμα του Γιώργου Λιάγκα παραμένει ανοικτό για το Open. Και ότι ο παρουσιαστής μιλάει απευθείας με την κορυφή του καναλιού. Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις αμφιβολίες μου για θετική κατάληξη της υπόθεσης. Όλα δείχνουν παραμονή στον ΑΝΤ1.

Δήμητρα Κατσαφάδου: μπήκε στο πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται κλαίγοντας (βίντεο)

Όντως έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ να μπει η Δήμητρα Κατσαφάδου στο Big Brother. Όμως, εκείνη αν και ευχαρίστησε το κανάλι, απάντησε αρνητικά. Αντίθετα, όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στο σπίτι ο Θέμης Κανέλλος.

Η Κάτια Μακρή ήταν υποψήφια για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open. Μάλιστα για πολλούς ήταν το φαβορί. Μέχρι που η Τσαπανίδου φάνηκε ότι μπορούσε να φύγει από τον ΑΝΤ1. Και η Πόπη κατάφερε να συμφωνήσει σύντομα με το κανάλι της Παιανίας.