Survivor 5: έριξε άκυρο ο Ηλίας Μπόγδανος στον Ατζούν Ιλιτζαλί! Γιατί αποφάσισε να μην πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο

24 Ιουλίου 2021 08:20

Survivor 5: έριξε άκυρο ο Ηλίας Μπόγδανος στον Ατζούν Ιλιτζαλί! Γιατί αποφάσισε να μην πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor 5 είναι ήδη… στα σκαριά, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ετοιμάζει βόμβες για τον επόμενο κύκλο. Αφού στόχος του είναι να παρουσιάσει μία ομάδα All Star για τους Διάσημους, αλλά και γνωστά ονόματα για τους Μαχητές.

Στόχος του είναι να δούμε τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Survivor να αγωνίζονται και να παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο. Μεταξύ αυτών, ασφαλώς, μεγάλη του επιθυμία είναι να εντάξει και αρκετούς από τον τέταρτο κύκλο. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το φετινό ριάλιτι έκανε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το iciao, η πρόσκληση που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον Ηλία Μπόγδανο για πάρτι στη βίλα του δεν ήταν τυχαία. Είναι από τα πρώτα ονόματα που ο Τούρκος

έχει κυκλώσει. Ενώ θα ήθελε στον Άγιο Δομίνικο και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πολύ αγαπητός από την πρώτη μέρα στο κοινό. Και έφτασε μία ανάσα από το να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Survivor 4: οι τελικές αποφάσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το ριάλιτι επιβίωσης! Θα παίξει κανονικά του χρόνου ή θα μπει στο... ψυγείο;

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να ήταν τελικά ο νικητής, αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την αγάπη του κοινού. Κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον Τούρκο παραγωγό.

Το πρέσινγκ είναι έντονο, αλλά ο Ηλίας Μπόγδανος δεν είναι και τόσο θετικός. Άλλωστε έχουν προκύψει και… υγειονομικοί λόγοι.

Ο τραγουδιστής πέρασε πολύ δύσκολες μέρες, καθώς χρειάστηκε να φτάσει στο σημείο να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο, πάσχοντας από κορωνοϊό. Ο ίδιος γύρισε πια στο σπίτι του, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό, αλλά και… άκυρο στον Ατζούν.

Ο Ηλίας, στην επαφή που είχε με ανθρώπους της παραγωγής, επεσήμανε πως ήδη έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. Μετά την πείνα και τις κακουχίες, ο ιός ήρθε να τον καταβάλει ακόμη περισσότερο. Με αποτέλεσμα να μη θέλει να περάσει ξανά αυτή την ταλαιπωρία. Ο Ατζούν και το επιτελείο του, βέβαια, προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει άποψη και να ταξιδέψει κανονικά στον Άγιο Δομίνικο. Αλλά προς το παρόν έχουν πέσει σε… τοίχο.