Αποκάλυψη του Spirto για τη δολοφονία Καρολάιν: βόμβα με τα ερωτικά sms του πιλότου! Μίλησε το κινητό του Αναγνωστόπουλου

24 Ιουλίου 2021 08:00

Ραγδαίες αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στην άγρια δολοφονία της άτυχης Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Και λογικά θα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον φόνο της 20χρονης γυναίκας του. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τη σκότωσε σε μία απλή στιγμή έντασης στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δεν πείθει τους έμπειρους αστυνομικούς,

Στην εύρεση του μίτου της Αριάδνης καταλυτικό ρόλο αναμένεται να παίξουν τα νέα σημαντικά ευρήματα από το κινητό τηλέφωνο του δράστη. Στα εργαστήρια της ΓΑΔΑ το κινητό και του Αναγνωστόπουλου και της Kαρολάιν έχουν γίνει φύλλο και φτερό.

Και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τα στοιχεία που έχουν αντλήσει οι Αρχές μπορούν να ρίξουν φως σε πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνουν την προσοχή τους σε μηνύματα. Τα οποία φέρεται να έστειλε ο πιλότος σε κάποιο πρόσωπο και τα οποία κρίνονται ως άκρως ενδιαφέροντα. Χωρίς ωστόσο να βγαίνει κάτι περισσότερο προς τα έξω.

Μηνύματα που δεν είναι φιλικά, ούτε επαγγελματικά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μιλά για όλα «Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και να άρπαξε την καρδιά μου»

Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ερωτικά, αλλά αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ. κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους.

Μάλιστα. διευκρινίζεται πως ο παραλήπτης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με επαφές του 33χρονου δράστη, που έχουν ήδη γίνει γνωστές από τις μέχρι πρότινος έρευνες. Πρόκειται για άτομο, το οποίο ως τώρα βρισκόταν στην αφάνεια.

Με βάση πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, από τις αναλύσεις που έγιναν στο κινητό του Αναγνωστόπουλου, προκύπτουν και άλλα πολύτιμα στοιχεία. Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να συγκεντρώνουν όλα τα δεδομένα ώστε να αποκτήσουν ασφαλή άποψη. Προτού αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Πάντως, δεν θα αργήσει η μέρα που το συγκεκριμένα άτομο στο οποίο έστειλε μηνύματα ο Αναγνωστόπουλος δεν θα αργήσει να περάσει την πόρτα του ανακριτή για να καταθέσει.

Θεωρείται βέβαιο πως θα κληθούν και άλλοι μάρτυρες που φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον 33χρονο πιλότο τις κρίσιμες ημέρες. Πριν και μετά τη δολοφονία.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ψάχνουν τις επαφές μετά το φονικό

Φυσικά, αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί την Αστυνομία. Μεταξύ άλλων, οι αξιωματικοί εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του Αναγνωστόπουλου αμέσως μετά τη δολοφονία.

Ελέγχουν τα δεδομένα από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες. Οι οποίες κατέγραψαν τη συμπεριφορά του πιλότου έπειτα από την αποτρόπαια πράξη του.

Στην ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν ότι οι επαφές του μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές πληροφορίες και να δώσουν απαντήσεις σε μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα.

Πηγή: εφημερίδα Spirto