Survivor 5: όχι και από τον Κατσούλη στον Ατζούν Ιλιτζαλί! Χάνεται και το όνειρο της επιστροφής του Ντάνου στον Άγιο Δομίνικο

25 Ιουλίου 2021 08:20

Survivor 5: όχι και από τον Κατσούλη στον Ατζούν Ιλιτζαλί! Χάνεται και το όνειρο της επιστροφής του Ντάνου στον Άγιο Δομίνικο

O Aτζούν Ιλιτζαλί κάνει ό,τι μπορεί για το All Star Survivor, όμως τα όχι που ακούει είναι περισσότερα από τα ναι. Χθες σας αποκαλύψαμε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος δεν θέλει να γυρίσει στον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο ισχύει και για τον φετινό νικητή Σάκη Κατσούλη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη ανοικτές. Και η παραγωγή του Ατζούν εργάζεται «πυρετωδώς» για μια διαφορετική εμπειρία του κοινού από το ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι θέλει σε έναν κύκλο να φέρει όλους τους σούπερ σταρ, που πέρασαν από το παιχνίδι.

Και ειδικά από τον τελευταίο κύκλο ο οποίος σάρωσε σε τηλεθέαση.

Όμως μετά τον Μπόγδανο και την Ταραμπάνκο, ούτε ο Σάκης Κατσούλης τρελαίνεται στην ιδέα να επιστρέψει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε.

Οι πολλοί μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και η δυναμική του χρηματικού επάθλου, που δίνει νέα πνοή στις επιχειρήσεις του, του προσφέρουν τη δυνατότητα για μια νέα αρχή. Και, κάπως έτσι, επιθυμεί να είναι παρών ως ιδιοκτήτης.

Για τον λόγο αυτό, σκέφτεται πολύ καλά το αν αξίζει η ταλαιπωρία και προς το παρόν δε μοιάζει τόσο θετικός.

Σύμφωνα με το athensmagazine, ένας από τους βασικούς λόγους που θα συζητούσε ο Ντάνος την επιστροφή του στο Survivor, θα ήταν και η παρουσία του Σάκη. Αυτό σίγουρα ήταν ένα δέλεαρ για τον Κατσούλη, αφού ο Αγγελόπουλος είναι το σήμα κατατεθέν του Survivor. Όμως και πάλι δεν τρελαίνεται με την ιδέα να ξαναμπεί στο ριάλιτι επιβίωσης.