Ελένη Μενεγάκη: έρχεται και νέα μεγάλη επιστροφή στην εκπομπή της (και δεν είναι η Λίτσα Πατέρα)! Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

25 Ιουλίου 2021 09:00

Ελένη Μενεγάκη: έρχεται και νέα μεγάλη επιστροφή στην εκπομπή της (και δεν είναι η Λίτσα Πατέρα…)! Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα έχει αέρα ανανέωσης, αλλά και παλιούς συνεργάτες που εκείνη ξέρει και πιστεύει απόλυτα.

Σίγουρη είναι η επιστροφή μπροστά από τις κάμερες του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου και της Ελιάννας Χρυσικοπούλου. Ενώ πίσω από αυτές οι συνεργάτες της είναι όλοι ίδιοι.

Από προχθές έχει βουίξει ο τόπος ότι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης πάει να κάνει το κόλπο γκρόσο. Και να αποσπάσει το ναι της Λίτσας Πατέρα. Η αστρολόγος είναι περισσότερα από 30 χρόνια στον ΑΝΤ1 και όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι καθόλου εύκολη αυτή η μεταγραφή. Αλλά η Ελένη Μενεγάκη (άσχετα αν δεν επιβεβαιώνει τίποτα) το παλεύει για μα κλείσει αυτό το deal που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Όμως, οι επιστροφές στην εκπομπή της δεν σταματούν. Η Μενεγάκη πλησίασε και τον Βασίλη Καλλίδη προκειμένου να συνεργαστούν και πάλι.

Ο γνωστός μάγειρας και στενός φίλος της δεν ήταν καθόλου αρνητικός. Φαίνεται πως θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα στο πλατό, ενώ η παρουσιάστρια αναζητά και δεύτερο μάγειρα.