Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: έρχονται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα;

25 Ιουλίου 2021 11:45

Άφησαν το Σακραμέντο και επέστρεψαν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη. Και απολαμβάνουν τα μπάνια τους γιατί… σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Ο λόγος για την Αλέκα Καμηλά τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα παιδιά τους.

Κάθε χρόνο το ζευγάρι περνά ένα μέρος των διακοπών του στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό. Ο οποίος δεν είναι άλλος από την όμορφη Χαλκιδική, εκεί όπου διαθέτουν και εξοχική κατοικία στo Ποσείδι, στην περιοχή της Κασσάνδρας.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι και τα παιδιά τους πάντα κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται την Ελλάδα και περνούν αρκετό χρόνο στη χώρα μας. Μάλιστα μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς να έρθουν και για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρας μας.

Αυτό ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά αν βρεθεί λύση με τον μεγάλο τους γιο, τον 16χρονο Αντρέι. Ο οποίος με ύψος 1,97, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στο μπάσκετ, αφού αγωνιζόταν με τη σχολική ομάδα του Jesuit High School στο Σακραμέντο. Εκεί όπου η οικογένεια ζει μόνιμα από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η οικογένεια σκέφτεται σοβαρά τη μόνιμη επιστροφή στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα ότι χτίζουν σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.