Eyesite optics

18 Μαΐου 2019 19:59

ΟΠΤΙΚΑ / ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Και αυτό το καλοκαίρι η καρδιά της μόδας χτυπάει στο κέντρο της Ζακύνθου, στην Αλεξάνδρου Ρώμα 27.

Το Eyesite στοχεύει στην προστασία των ματιών και στον τονισμό του ανδρικού και γυναικείου προσώπου με γυαλιά ηλίου και οράσεως που χαρακτηρίζονται από την υψηλή τεχνική και στιλιστική τους ποιότητα .

Όραση η πιο πολύτιμη αίσθηση. Στο Eyesite optics λειτουργεί υπερσύγχρονο εργαστήριο επεξεργασίας οφθαλμικών φακών, με αποτέλεσμα την άμεση και ακριβής εκτέλεση της συνταγής του οφθαλμιάτρου, με μεγάλη εξειδίκευση και επιτυχία σε πολυεστιακά γυαλιά. Επίσης στο Eyesite optics θα βρείτε όλους τους τύπους φακών επαφής.

Eyesite optics. Προστασία και ομορφιά. Ένας συνδυασμός απαραίτητος όταν μιλάμε για το πρόσωπο μας και ειδικά όταν μιλάμε για γυαλιά ηλίου και οράσεως. Αυτά στο Eyesite optics τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Επίσης γνωρίζουμε τις απαιτήσεις του κοινού, για αυτό είμαστε σε στενή συνεργασία και συνεχή ενημέρωση με τους μεγαλύτερους οπτικούς οίκους όλου του κόσμου, με αποτέλεσμα στις βιτρίνες και τις προθήκες του Eyesite optics να παρουσιάζονται όλα τα νέα μοντέλα ταυτόχρονα με αυτές του Παρισιού του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης .

Αλ. Ρώμα 27, Ζάκυνθος

Τηλ.: 26950 26329

www.eyesite.gr

e-mail: [email protected]

f/b: EYESITE OPTICS