Ελένη Μενεγάκη: είναι οριστικό! Και ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή της – Ποιες ήταν οι τελευταίες προσθήκες, στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

27 Ιουλίου 2021 09:00

Ελένη Μενεγάκη: είναι οριστικό! Και ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή της - Ποιες ήταν οι τελευταίες προσθήκες

Ανακοινώσεις δεν έχουμε ακόμη, αλλά τα πρόσωπα κλείδωσαν. Και πλέον η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει ήρεμη τις διακοπές της. Με το μυαλό πάντα και στην εκπομπή της στο Mega.

Η μοναδική εκκρεμότητα για την Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Όμως τελικά βρέθηκε και με εκείνον η χρυσή τομή. Η παρουσιάστρια μίλησε μαζί του, τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα είναι μέλος της «Ελένης».

Τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν είναι ήδη γνωστά. Οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Θοδωρής Κουτσιγιαννόπουλος και Ελιάννα Χρυσικοπούλου έχουν πάρει θέση από νωρίς. Στην παρέα θα προστεθεί και ο Γιάννης Μούτσος.

Ο οποίος θα αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής. Τελευταία προσθήκη είναι η Δέσποινα Τσόκου. Είχε κάνει ένα πέρασμα τον χειμώνα από την εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη. Παρουσιάζοντας ελεύθερα θέματα, καθώς και μια σειρά από χιουμοριστικά βίντεο.

Χθες, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης στο Mega. Τρέιλερ που απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Δείτε το.

https://www.instagram.com/p/CRzOgmrj-Jd/?utm_source=ig_web_copy_link