Αγγελική Νικολούλη: το μήνυμά της μετά τη συμφωνία της με το Mega! Πότε θα προβάλλεται το Φως στο τούνελ;

28 Ιουλίου 2021 08:20

Αγγελική Νικολούλη: «Παιδιά αδύναμα χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των γονιών τους»

Η μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega ανακοινώθηκε από το κανάλι. Η Ελληνίδα Μις Μαρπλ πήρε μία δύσκολη απόφαση, αφήνοντας έπειτα από πολλά χρόνια τον Alpha. Για να το κάνει αυτό πήρε βέβαια και τις ανάλογες εγγυήσεις.

Εκτός από το οικονομικό μέρος της συμφωνίας η Αγγελική Νικολούλη δεν ήθελε καμία αλλαγή στο Φως στο τούνελ. Βασικός όρος ήταν να προβάλλεται Παρασκευή βράδυ όπως έχει συνηθίσει ο κόσμος. Οι όροι της έγιναν αποδεκτοί και η συμφωνία ήταν πλέον απλώς και μόνο θέμα ημερών.

Η Ελληνίδα Μις Μαρπλ ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τις εξελίξεις γύρω από τη νέα τηλεοπτική δουλειά της.

“Φίλοι μου, Το «Τούνελ» έπειτα από αρκετά χρόνια, αλλάζει στέγη! Μία νέα, MEGAλη οικογένεια, μας ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και από το φθινόπωρο η εκπομπή θα ανάβει από εκεί τα φώτα της. Από το MEGA. Οι άνθρωποι του MEGAλου καναλιού, υποδέχονται εμένα και τους συνεργάτες μου με θέρμη και εκτίμηση και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη.

Το «Τούνελ» για 27η σεζόν, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο του μυστηρίου και της αλήθειας. Από τον Οκτώβρη θα είμαστε και πάλι μαζί μία MEGAλη παρέα στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής.

Το ευχαριστώ μου… Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ALPHA, έναν – έναν ξεχωριστά, για την πολύχρονη συνεργασία μας. Δεν ξεχνώ ότι εκείνη την «μαύρη» περίοδο που μπήκε το λουκέτο στο ALTER, ο ALPHA μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο «Τούνελ» την έρευνα και την προσφορά στο συνάνθρωπο…Με αγάπη, Αγγελική”.

Παράλληλα, η Νικολούλη έκανε και την πρώτη φωτογράφηση για το νέο Φως στο τούνελ. Ο επίσημος λογαριασμός του καναλιού δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο από τη φωτογράφηση της δημοσιογράφου. Με την ίδια να κάνει μία μικρή δήλωση για το MEGAλο της ξεκίνημα.

https://www.instagram.com/p/CR1jXpVjvdg/?utm_source=ig_web_copy_link