Γιατί ο ΑΝΤ1 βάζει στο ψυγείο τον Εκατομμυριούχο! Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

28 Ιουλίου 2021 09:20

Γιατί ο ΑΝΤ1 βάζει στο ψυγείο τον Εκατομμυριούχο! Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Ήταν ένα πρότζεκτ, στο οποίο πόνταραν πολλά. Τουλάχιστον αυτό έλεγαν τα στελέχη του ΑΝΤ1. Μόνο που τελικά αποφάσισαν να βάλουν προσωρινά (;) στον πάγο τον Εκατομμυριούχο.

Στο Μαρούσι αοφάσισαν να βάλουν πίσω το τηλεπαιχνίδι, ώστε να διαπιστώσουν και πώς θα κινηθεί η αγορά τους επόμενους μήνες.

Στόχος του ΑΝΤ1 ήταν να βγάλει στον αέρα το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και να προβάλλεται στο prime time του σαββατοκύριακου.

Η αρχική τους επιθυμία ήταν το τηλεπαιχνίδι να ξεκινήσει στις αρχές της νέας σεζόν. Και για τον λόγο αυτό μάλιστα μετακίνησαν για αργότερα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Με σκοπό να το βγάλουν στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, ώστε να μην πέσει πολύ… βαρύ το κόστος τους τελευταίους μήνες της τρέχουσας χρονιάς.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1, φαίνεται πιο πιθανό το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να βγει αυτή τη χρονιά. Αφού προς το παρόν πάγωσαν τον «Εκατομμυριούχο» για… του χρόνου.

Ακόμα δε, δεν έχει οριστικοποιηθεί ότι το τηλεπαιχνίδι θα το παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Eνώ στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να κάνουν δοκιμαστικά και με άλλα πρόσωπα. Όπως γίνεται αυτό τον καιρό για το ποιος θα παρουσιάσει το «Ταλέντο». Με αρκετούς να έχουν δοκιμάσει τις ικανότητές τους επιθυμώντας να βρεθούν στο τιμόνι του, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μελάς.

Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι ο «Εκατομμυριούχος» να βγει στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2022. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν τελικά και από την πορεία του σταθμού τους πρώτους μήνες, αλλά και ευρύτερα από την κίνηση της διαφημιστικής αγοράς.