Ελένη Μενεγάκη: νέα επιβεβαίωση του iciao, λέει το ναι ο Βασίλης Καλλίδης! Θρίλερ με τη στήλη της αστρολογίας για την οποία καίγεται η παρουσιάστρια

29 Ιουλίου 2021 09:20

Ελένη Μενεγάκη: νέα επιβεβαίωση του iciao, λέει το ναι ο Βασίλης Καλλίδης! Θρίλερ με τη στήλη της αστρολογίας για την οποία καίγεται η παρουσιάστρια

Όλα δείχνουν συμφωνία και μία ακόμη επιβεβαίωση του iciao. Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Βασίλη Καλλίδη. Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία και απομένουν μόνο κάποιες μικρολεπτομέρειες να ρυθμιστούν.

Αν ένα στοιχείο χαρακτήριζε τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη αυτό ήταν σίγουρα η περίοπτη θέση που είχε η μαγειρική σε αυτές.

Η παρουσιάστρια είχε πάντα ιδιαίτερη σχέση τόσο με τους αστρολόγους όσο και με τους μάγειρες που πέρασαν από το πλατό της.

Είναι γνωστή άλλωστε η λατρεία που έχει για το καλό φαγητό και δεν το έκρυψε ποτέ στις εκπομπές της.

Μπορεί το δελτίο Τύπου της νέας εκπομπής της Ελένης να μην ανέφερε λέξη για το κομμάτι της αστρολογίας και της μαγειρικής. Όμως και τα δύο θα καλυφθούν με τον ιδανικό τρόπο.

Η συμφωνία με τον Καλλίδη είναι δεδομένη. Και απομένει να φανεί αν θα είναι για τρεις φορές την εβδομάδα ή για κάθε μέρα. Η Μενεγάκη και ο σεφ έχουν άριστες σχέσεις και πολύ καλή χημεία. Και ποντάρει αρκετά πάνω του στο νέο της εγχείρημα.

Εκεί που υπάρχει ένα θρίλερ είναι με τη στήλη της αστρολογίας. Και ξέρουμε όλοι ότι η Ελένη θέλει πάση θυσία να υπάρχει στην εκπομπή, ενώ κι εκείνη σπάνια κάνει κάτι αν δεν την ευνοούν τα άστρα.

Η παρουσιάστρια περίμενε ότι η Άση Μπήλιου θα έφευγε από το Star. H παραμονή της αστρολόγου στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς της ανέτρεψε τα σχέδια.

Η περίπτωση της Λίτσας Πατέρα μόνο εύκολη δεν είναι έπειτα από 31 χρόνια στον ΑΝΤ1 και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. Εκτός αν η Μενεγάκη έχει κρυμμένο άσο στο μανίκι της…