Μαργιώρα

29 Ιουλίου 2021 11:24

Σ’ ένα εντυπωσιακό αρχοντικό του 1866, η ιστορία της Κύθνου παντρεύεται με το σύγχρονο στοιχείο. Η Μαργιώρα σας περιμένει για ένα πλήρες γαστρονομικό ταξίδι, στο φαγητό, το ελληνικό κρασί και τα cocktails.

Από το πρωί, η Μαργιώρα προσφέρει ένα μενού ιδιαίτερων γεύσεων – μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα αυγά ποσέ, με καβουρμά Αμοργού και γραβιέρα Κύθνου πανέ. Το απόγευμα, λίγο πριν γεμίσει ο ουρανός με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, καθόμαστε στις δροσερές αυλές ή την πλατεία και δοκιμάζουμε την cocktail list δια χειρός Πάνου Κανατσούλη ενώ το βράδυ απολαμβάνουμε γεύσεις αυστηρά κυκλαδίτικες και δημιουργικά πειραγμένες, συνοδεία μιας πλήρους λίστας ελληνικών κρασιών με την υπογραφή του Άρη Σκλαβενίτη. Όλη τη μέρα λειτουργεί και το delicatessen όπου βρίσκουμε επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα εκλεκτών παραγωγών.

Φέτος, η Μαργιώρα εγκαινιάζει μια σειρά πολύπλευρων πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πίσω αυλή της, φιλοξενώντας φωτογραφίες απ’ το Marabou project, το φωτογραφικό ταξίδι των Κωνσταντίνου και Πέτρου Σοφικίτη στα νησιά του Αιγαίου.

photos by Konstantinos Sofikitis