Oresteia Villas

17 Μαΐου 2019 20:14

 

Οι Oresteia Villas αποτελούνται από βίλες και διαμερίσματα διάσπαρτα σε προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες στη Ζάκυνθο. Minimal με μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργικότητα που εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Το Oresteia Villa (χωρητικότητας 2-4 ατόμων) και η Oresteia Executive Villa (χωρητικότητας 2-6 ατόμων) βρίσκονται σε μια υπέροχη γειτονιά, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου. 

Το συγκρότημα αποτελείται από 2 νεόκτιστες βίλες, Oresteia και Oresteia Exclusive, προσφέροντας ένα ζωντανό χώρο άνω των 300τμ. 

Κάθε βίλα είναι πλήρως περιφραγμένη προσφέροντας την απαραίτητη προστασία της ιδιωτικής ζωής για οικογένειες, φίλους ή ζευγάρια. Η Oresteia Exclusive Villa είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες ή ακόμη και άτομα που αναζητούν ξεκούραστες ανεξάρτητες διακοπές στη Ζάκυνθο.

Το Oresteia Downtown Apartment (χωρητικότητας 2-4 ατόμων) βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ζακύνθου και προσφέρει μια οικογενειακή επιλογή με εύκολη πρόσβαση στις ομορφιές, την ηρεμία, τις μυρωδιές και τις γεύσεις της πρωτεύουσας του νησιού.

Η αποκλειστική βίλα Oresteia έχει μέγεθος 80τμ και μπορεί άνετα να κοιμηθεί 2-4 άτομα. Διαθέτει επίσης ιδιωτική πισίνα, υπαίθρια μπάρμπεκιου και εξωτερική τραπεζαρία με θέα στην πισίνα.


Ζάκυνθος, τηλ.: 26950 28028, fax: 26950 28038
www.oresteiavillas.com – [email protected]