Τραγικά νέα για τη Britney Spears: Δεν θα τραγουδήσει ποτέ ξανά

17 Μαΐου 2019 20:00

Η έξοδος απ’ το ψυχοθεραπευτήριο όπου βρισκόταν τον τελευταίο καιρό, αφότου βυθίστηκε στην κατάθλιψη, δεν ήταν και το καλύτερο για τη Britney Spears. Δεν είναι σε θέση, ψυχολογικά, να επιστρέψει στις πρόβες για το πολυαναμενόμενο σόου της στο Λας Βέγκας. Ένα πρόγραμμα που επρόκειτο να ξεκινήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ματαιώθηκε, καθώς η υγεία του πατέρα της Spears επιδεινώθηκε, επιβαρύνοντας την ψυχική κατάσταση της τραγουδίστριας.

Ο μάνατζερ της, Larry Rudolph, αναφέρει: «Ως ο άνθρωπος που την κατευθύνει επαγγελματικά – βάσει των πληροφοριών που έχω τόσο εγώ, όσο και οι επαγγελματίες που την κουράρουν – είναι ξεκάθαρο πως δεν θα επιστρέψει στο Λας Βέγκας στο άμεσο μέλλον και πιθανότατα ποτέ ξανά».

Καταιγίδα
«Ήταν η τέλεια καταιγίδα. Έπρεπε να αναστείλουμε την έναρξη του σόου, καθώς η φαρμακευτική της αγωγή δεν απέδιδε» συμπλήρωσε ο Ρούντολφ. Όπως είπε, το καλοκαίρι η τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να επιστρέψει στον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έπειτα και από την επιδείνωση της υγείας του πατέρα της, δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά με τους συνεργάτες της.

«Δεν θέλω να ξαναδουλέψει αν δεν γίνει καλά, σωματικά και ψυχικά. Αν αυτό δεν γίνει ποτέ, ας μην γίνει» σημειώνει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Δεν θέλω ούτε μπορώ να την πείσω να δουλέψει ξανά. Θα είμαι εδώ ξανά για εκείνη όταν θελήσει να δουλέψει» συμπλήρωσε.

Το μήνυμά της στο Instagram
Στα τέλη Απριλίου, αφού βγήκε από την κλινική, απευθύνθηκε στους θαυμαστές της μέσω Instagram. «Η οικογένειά μου πέρασε πολύ στρες και άγχος τελευταία, οπότε χρειαζόμουν χρόνο για να το αντιμετωπίσω», έγραψε. «Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά είμαι δυνατή και στέκομαι σταθερά απέναντι σε εκείνο που επιθυμώ» συμπλήρωσε αντικρούοντας τα όσα λέγονται για την ψυχική της υγεία.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram έγιναν πριν από 10 ημέρες. Σε μια από αυτές, ποζάρει για τον φακό κάποιου φωτογράφου, ενώ στην άλλη επιδίδεται σε ασκήσεις yoga αντικρούοντας τις φήμες πως δεν είναι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση το τελευταίο διάστημα… Σας τις έχουμε δείξει, εξάλλου. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Πολύ κρίμα…