Άγριες μέλισσες spoiler: πόλεμος για την καρδιά της Ασημίνας! Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικηφόρο (και δεν είναι ο Μπάμπης)

30 Ιουλίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: πόλεμος για την καρδιά της Ασημίνας! Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικηφόρο (και δεν είναι ο Μπάμπης)

Πεδίο μάχης οι Άγριες μέλισσες για τα μάτια της Ασημίνας! Όχι, μην πάει ο νους σας για πόλεμο ανάμεσα σε Νικηφόρο και Μπάμπη. Υπάρχει και τρίτος άνδρας που μπαίνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της καρδιάς της.

Άγριες μέλισσες spoiler: πόλεμος για την καρδιά της Ασημίνας! Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικηφόρο (και δεν είναι ο Μπάμπης).

Αν και ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κάνουν μία νέα αρχή και ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουν. Η Σταμίρη θα πιάσει δουλειά σε μια εφημερίδα ως γραμματέας, με τη ζωή της να αλλάζει ριζικά.

Την εφημερίδα έχει ο Πέτρος Ορφανίδης τον οποίο θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που είναι new entry στη σειρά. Και θα γοητευθεί από την Ασημίνα.

Νικηφόρος και Πέτρος θα δώσουν τη δική τους μάχη για να την κερδίσουν. Η αλήθεια είναι ότι η ηρωίδα μας θα γοητευτεί από τον νέο πρωταγωνιστή. Μπορεί η σχέση τους να μην εξελιχθεί αμέσως ερωτικά, σίγουρα, όμως, θα υπάρξει κάτι έντονο. Το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Μία μεγάλη κι επικίνδυνη περιπέτεια θα ξεκινήσει για την πρωταγωνίστρια. Ο Νικηφόρος θα αντιληφθεί πως η αγαπημένη του δεν είναι το ίδιο απέναντί του. Παρόλο που εκείνος της πρότεινε να χωρίσουν, δνε θα το δεχτεί τόσο εύκολα.

Μέσα του θα πληγωθεί πολύ. Στόχος του είναι να βοηθήσει την Ασημίνα να απομακρυνθεί από τον Πέτρο, κυρίως για το δικό της καλό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ορφανίδης είναι ιδιοκτήτης εφημερίδας την περίοδο της Χούντας. Και η δράση του είναι περίεργη.

Την ίδια ώρα η Ασημίνα γίνεται μέλος της αντίστασης κατά του καθεστώτος. Και θα κινδυνεύσει άμεσα η ζωή της.