Ο μιντιάκιας: η διπλή πράκτορας Ζέτα, η… υποδοχή στην Καινούργιου και η βόλτα από τη Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

30 Ιουλίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: το «όχι» της Μαλέσκου για τον Κατσούλη, η μεταγραφή της Χρηστίδου από τον Μουτσινά και οι ανακοινώσεις του Ατζούν για το Top Chef

Διπλός… πράκτορας θα είναι τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια. Εκτός από το καθημερινό Rouk Zouk, το κανάλι σκέφτεται να εντάξει το Celebrity Rouk Zouk. Και μάλιστα στην prime time ζώνη. Μάλιστα αυτό θα προβάλλεται σταθερά μια φορά την εβδομάδα.

Ο μιντιάκιας: η διπλή πράκτορας Ζέτα, η… υποδοχή στην Καινούργιου και η βόλτα από τη Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ.

Στο φουλ οι προετοιμασίες της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Glam Wars στο Open. Όσο για το κόνσεπτ; Κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε τέσσερις διαφορετικές ομάδες από hair stylist και make up artists. Οι ομάδες θα πρέπει να εφαρμόζουν πάνω σε μοντέλα ένα look που να ταιριάζει με αυτό που τους έχει ζητηθεί. Η νικήτρια ομάδα θα ανταμείβεται με ένα σημαντικό έπαθλο.

Με μία ακόμα ελληνική σειρά με πολύ καλούς συντελεστές θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν. Η σειρά 8 επεισοδίων με τίτλο «42οC» που την έχουν παρακολουθήσει οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα προβληθεί και από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η σειρά «42οC» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στα μέσα της νέας σεζόν, δηλαδή κάπου στον Φεβρουάριο του 2022. Και θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στη βραδινή ζώνη προγράμματος. Πρωταγωνιστές είναι ο Χρήστος Λούλης, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλι Κολιανδρή.

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να φύγω στο peak της καριέρας μου και μετά να βρεθώ πίσω από τις κάμερες»

Μην περιμένετε ανοικτές αγκάλες και κόκκινα χαλιά στην υποδοχή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Δεν λέω για τα στελέχη του σταθμού, αλλά για παρουσιάστριες. Ήδη τρεις (δεν είναι μόνο η Τσιμτσιλή όπως λένε κάποιοι) που… ακονίζουν μαχαίρια και είναι έτοιμες για πόλεμο.

Τι δουλειά είχε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα γραφεία του ΣΚΑΪ; Οι διακοπές της παρουσιάστριας διακόπηκαν για λίγο, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της. Η Κωνσταντίνα όπως έχουμε αποκαλύψει θα παρουσιάσει το Κάτι ξαναψήνεται.

Βέβαια καλό θα είναι να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι δεν θα είναι το μοναδικό κόνσεπτ της Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει μία έκπληξη η οποία κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Και παρουσιάστρια θα είναι η Κωνσταντίνα, η οποία έχει υπογράψει με την Acun Media.