Ζέτα Μακρυπούλια: η πρώτη ανάρτησή της έπειτα από το όργιο φημών για χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

1 Αυγούστου 2021 08:40

Ζέτα Μακρυπούλια: αγκαλιά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Τι γίνεται τελικά με το (πρώην) ζευγάρι;

H αποκάλυψη για μαύρα σύννεφα στη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη έπεσε σαν βόμβα στη shοwbiz. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Εδώ και μέρες ψιθυριζόταν ότι υπήρχε κρίση στη σχέση της Μακρυπούλια και του Χατζηγιάννη. Κανείς δεν περίμενε όμως ότι έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες δίνουν και παίρνουν, Και μάλιστα μιλούν για οριστικό χωρισμό χωρίς περιθώριο επανασύνδεσης. Οι δύο πρωταγωνιστές πάντως εξακολουθούν να κρατούν κλειστό το στόμα τους. Θέλουν να συνεχίσουν την ίδια πορεία με αυτή που τράβηξαν τα δέκα τελευταία χρόνια. Να κρατήσουν δηλαδή την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια την ώρα που η φημολογία είχε φουντώσει χθες, έκανε μία ανάρτηση στo instagram με αφορμή τα γενέθλιά της. «Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!», έγραψε στη λεζάντα. Χωρίς να αναφερθεί καθόλου στον Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαμοθράκη. Όπου βρίσκεται μαζί με τον κολλητό της Νίκο Μουτσινά. Ο οποίος έχει εξελιχθεί σε μόνιμο συνοδό της στις διακοπές. Και ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες, πρώτα στη Σαντορίνη, μετά την Αίγινα και τώρα στη Σαμοθράκη.

https://www.instagram.com/p/CR_iEohokkZ/?utm_source=ig_web_copy_link