Συγγνώμη! Η μυστική συνάντηση Σκορδά και Ηλιόπουλου στη Βάρκιζα – Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ciao

3 Αυγούστου 2021 08:40

Συγγνώμη! Η μυστική συνάντηση Σκορδά και Ηλιόπουλου στη Βάρκιζα - Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ciao

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος βίωσαν πολύ όμορφες στιγμές όμως πλέον, αυτή η σχέση ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Ο έρωτάς τους δεν έμελλε να κρατήσει παραπάνω αφού αντικειμενικά προβλήματα τούς οδήγησαν στον χωρισμό.

Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι πολύ έντονοι ρυθμοί ζωής και των δύο και η δύσκολη καθημερινότητα υπήρξαν οι κυριότεροι λόγοι που οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτή τη σχέση. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να δει να «ξεφτίζει» στον χρόνο.

Όταν σταμάτησαν να περνούν καλά μαζί, όταν ο χρόνος που βλέπονταν περιορίστηκε δραματικά, αποφάσισαν να το συζητήσουν. Και να πάρουν τελικά οριστικά και από κοινού διαφορετικούς δρόμους.

Τώρα γιατί τη μία κάνει ο ένας τον άλλον follow και την άλλη unfollow είναι κάτι που θα το μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Το επόμενο διάστημα πάντως, η παρουσιάστρια σκοπεύει να αφιερώσει χρόνο στην προσωπική της ξεκούραση. Αλλά και την ηρεμία της μιας και πέρασε, όπως όλοι μας, έναν δύσκολο χειμώνα.

Θέλει να χαλαρώσει, να αφιερώσει χρόνο στα παιδιά της και να περάσει καλά, μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και σκοτούρες.

Η συνάντηση και το μεγάλο «συγγνώμη»

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε, πάντως, πριν από λίγο καιρό στη Βάρκιζα. Σε ένα πολύ διακριτικό σημείο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Και είχαν μία πολύ ειλικρινή κουβέντα, καθώς, όπως φαίνεται, ο ένας νιώθει ακόμη δυνατά αισθήματα για τον άλλον. Η μεγάλη συγγνώμη που ζήτησαν και οι δύο, ήταν και από τις δύο πλευρές.

Η μεν Φαίη Σκορδά ζήτησε συγγνώμη που παρεξήγησε κάποια πράγματα. Ο δε Νίκος Ηλιόπουλος που είχε εκείνη την μη ουσιαστική σχέση με την πιτσιρίκα που τους χώρισε.

Μπορεί όλα να δείχνουν ότι η σχέση τους ανήκει στο παρελθόν. Όμως χρειάζονταν και οι δύο αυτή την κουβέντα για να φύγουν όλες οι σκιές ανάμεσά τους.

Βέβαια στον έρωτα ποτέ μη λες ποτέ. Θα καταφέρουν, άραγε, να παραμείνουν μαζί; Θα είναι αρκετές οι συγγνώμες; Ο χρόνος θα δείξει…

Πηγή: περιοδικό Ciao