Ποιες Ελληνίδες σταρ συνάντησε η Μαρία Σάκκαρη στην Αμερική;

31 Αυγούστου 2019 16:35

Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε στην Αμερική στο πλαίσιο του στο US Open. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες από τις πιο αγαπημένες.
Στην Αμερική, μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα, επέστρεψαν η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπρούσαλης. Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στη Ουάσιγκτον, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και συνάντησε την Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο των εμφανίσεών της στο US Open. Μάλιστα η οικογένεια της Σάκκαρη και η οικογένεια της Καλομοίρας πήγαν στη συνέχεια μαζί για φαγητό στο γνωστό ελληνικό εστιατόριο Milos. «Αγάπη σε όλη την οικογένεια της Σάκκαρη και στην ονειρεμένη ομάδα», έγραψε η Καλομοίρα και ανέβασε μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια στο Instagram.

Σάκκαρη
Στην ίδια αθλητική εκδήλωση η παγκοσμίου φήμης τενίστρια συναντήθηκε και με την Άννα Βίσση που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της. Η Άννα Βίσση, μάλιστα, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες και στο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στην ίδια διοργάνωση.

Σάκκαρη