Γάμος α λα ελληνικά: ο αγαπημένος της Νία Βαρντάλος ντύθηκε γαμπρός στα 60 του! Δεν θα πιστέψετε ποια παντρεύτηκε

5 Αυγούστου 2021 09:40

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στη χώρα μας μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Γάμος α λα ελληνικά». Ήταν εκείνος που ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε τη Νία Βαρντάλος. Μία θρυλική ταινία που ειδικά στη χώρα  μας έκανε θραύση.

Ο λόγος για τον Τζον Κόρμπετ  που είχε κλέψει τις εντυπώσεις και ως «Έινταν Σο» στο Sex and the City. Είχε ερωτευθεί και πολιορκούσε την Κάρι Μπράντσο στη σειρά.

Ο Τζον Κόρμπετ πήρε τη μεγάλη απόφαση και ντύθηκε γαμπρός στην πραγματικότητα στα 60 του χρόνια. Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο στην εκπομπή The Talk , όπου έδειξε τη βέρα του και εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκε.

Ποια ήταν η τυχερή; Το sex symbol των 80s και 90s, Μπο Ντέρεκ. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια. Αλλά πριν από 8 μήνες πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

«Μετά από 20 χρόνια μαζί αποφασίσαμε να παντρευτούμε», ανέφερε με χαμόγελο ο γνωστός ηθοποιός και τραγοδιστής της country.

Ο Τζον Κόρμπετ είναι τώρα 60 χρόνων και η σύζυγός του Μπο Ντέρεκ έχει φθάσει στα 64 της χρόνια και παραμένει στα καλύτερά της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το 1979, η Μπο είχε κατακτήσει τον τίτλο της σεξοβόμβας, με την beach εμφάνισή της στην ταινία «10».

Ο 60χρονος ηθοποιός μάλιστα, έκανε αυθόρμητα την αποκάλυψη για τον μυστικό γάμο, σοκάροντας τον παρουσιαστή και αναφέροντας: «Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτω ότι παντρευτήκαμε. Είμαστε άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν θέλαμε να κάνουμε κάποια ανακοίνωση για αυτό έγινε κοντά στα Χριστούγεννα. Οι φίλοι και η οικογένειά μας το γνώριζαν, αλλά δεν είχαμε πει κάτι δημόσια».