Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης χόρεψαν το χορό του Ησαΐα

1 Σεπτεμβρίου 2019 13:57

Ευρυδίκη

Χθες πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Παλαιοπαναγιά Παιανίας, ο γάμος της Ευρυδίκης με τον αγαπημένο της Μπομπ Κατσιώνη.
Και ενώ όλοι να γνώριζαν πως ο γάμος τους θα γίνει στις 30 Αυγούστου 2019, μιας και είναι η μέρα που γνωρίστηκαν, τελικά το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και ο γάμος έγινε στις 31 Αυγούστου, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.
Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Έλενα Γεωργανά, η οποία είναι η κολλητή φίλης της Ευρυδίκης, που τώρα πια έγινε και οικογένεια και ο Γιώργος Γιαννόπουλος.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε τον Γιώργο Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ, την Πέγκυ Ζήνα, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, το Μιχάλη Μόσχου, τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Κική Τσόλκα.
Ο Μπομπ Κοτσιώνης έφτασε στην εκκλησία λίγη ώρα μετά τις 21:00, ενώ η Ευρυδίκη αργότερα, κάνοντάς τον να περιμένει λιγάκι!
Η Ευρυδίκη έλαμπε φορώντας το παραμυθένιο νυφικό της, το οποίο αποτελεί δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη, με τον οποίο διατηρούν στενή φιλία.