Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζει δυσάρεστα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

7 Αυγούστου 2021 07:45

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζει δυσάρεστα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Γεγονός είναι ότι υπάρχει υπερένταση σε προσωπικό επίπεδο. Καθώς δεν αποκλείεται να προκληθούν ξαφνικά ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά την σχέση μας.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζει δυσάρεστα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Γεγονός είναι ότι υπάρχει υπερένταση σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να προκληθούν ξαφνικά ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά την σχέση μας. Η ένταση που πρωταγωνιστεί και η ανάγκη να απελευθερωθούμε από δεσμά που θεωρούμε ότι μας καταπιέζουν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε υπερβολές που θα τραυματίσουν το σύντροφό μας. Καλό είναι λοιπόν να ρίξουμε τους τόνους και να προσπαθήσουμε με ψυχραιμία αναλύσουμε πιθανές διαφορές που επηρεάζουν τη σχέση μας.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια που αφορούν τη διασκέδαση και τις διακοπές μας. Καλό είναι να μην εκνευριστούμε καθώς το πιθανότερο είναι να μπούμε σε μία διαδικασία σφοδρών αντιπαραθέσεων που θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Προσοχή και στην υπερένταση που μπορεί να προκύψει με παιδιά καθώς είναι εύκολο να υπάρχουν αντιδικίες που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα και την παιδική διάθεση που μπορεί να υπάρχει.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο. Και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια κατώτερα συναισθήματα και ανασφάλειες.

Που επηρεάζουν την κρίση μας. Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν κόντρες καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού είναι τεράστια στο οικογενειακό περιβάλλον. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε κάθε κακοτοπιά και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ισορροπία. Τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε σχέση με τους άλλους.

Η επιβλητική διάθεση μας ή η ανάγκη για επιβλητικότητα των άλλων είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε σκληρές κόντρες. Που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με τις διακοπές, με την διασκέδαση, με την προσωπική μας ζωή.

Μία μέρα πριν την έντονη νέα σελήνη στον λέοντα είναι βέβαιο ότι η νευρικότητα αυξάνεται. Καθώς μπαίνουμε σε μία περίοδο που ξεκινάει με ανατρεπτικό τρόπο για τα αισθηματικά μας. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν πρόσωπα που θα μας ενθουσιάσουν με την ξαφνική παρουσία τους στη ζωή μας. Όμως η επιφυλακτικότητα είναι απαραίτητη για να μην βρεθούμε εκτεθειμένοι σε περίπτωση εξαφάνισης τους.

myastro