Αχιλλέας Βιγκόπουλος – Ναταλία Μουνδρέα: πρώτη δημόσια εμφάνιση για το hot ζευγάρι της high society

7 Αυγούστου 2021 08:00

Δεν ήταν και κανένα «μυστικό». Αλλά σίγουρα ήταν μια από τις μεγάλες ιστορίες που συζητούσαν στα σαλόνια και τα… μπαλκόνια της κοσμικής Αθήνας. Εδώ και δύο περίπου χρόνια στα κοσμικά πηγαδάκια φημολογείται η σχέση του γνωστού φαρμακοβιομήχανου Αχιλλέα Βιγκόπουλου με την καλλονή της ναυτιλίας Ναταλία Μουνδρέα. Χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο να επιβεβαιώνει το love story.

Άνθρωποι low profile, κινούνται πλέον και οι δύο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ασχολούνται με το social life. Ωστόσο πρόσφατα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Σε κοσμική βάπτιση στο Reef Athens Riviera, όπου μάλιστα τραγούδησαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί, επιβεβαιώνοντας το ειδύλλιο.

Το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, κινείται αθόρυβα μεταξύ Π. Ψυχικού και Πάτμου. ‘Οπου η οικογένεια Μουνδρέα διαθέτει εξοχική κατοικία.

Μπορεί να γνωρίζονταν πολλά χρόνια και οι οικογένειές τους να διατηρούν άριστες σχέσεις, αλλά για πρώτη φορά ήρθαν ακόμα πιο κοντά το 2019.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο και την πολύ όμορφη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Του προέδρου της ναυτιλιακής εταιρίας NGM Energy και συντρόφου της Ελλης Στάη.

Με πολλές κατακτήσεις στο ενεργητικό του, ο bon viveur 50άρης βιομήχανος είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη μακροχρόνια σχέση του με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα. Και στη συνέχεια με τον δεύτερο σύντομο γάμο του και το διαζύγιό του από τη Νικόλ Κοτοβός.

Σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί την επιχειρηματία Νταίζη Μανιατοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει τον μοναχογιό του, τον οποίο λατρεύει.

Όσο για την αριστοκρατική Ναταλία Μουνδρέα, πήρε διαζύγιο έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά. Το διαζύγιο βγήκε το 2018, αλλά πάντα φίλοι για χάρη των δύο παιδιών τους.